ADEVĂRURI ZGUDUITOARE DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE: SUCCESUL NU ESTE GARANTAT

Celebritățile sunt persoane publice, așa că, fiind mereu în lumina reflectoarelor, trebuie să se asigure că și imaginea acestora se ridică la nivelul așteptărilor. Însă nu toată lumea se naște atractiv, sau, cel puțin, nu avem cu toții aceeași viziune asupra atractivității. Astfel, majoritatea persoanelor tind să își modifice aspectul fizic prin operații estetice. Ca și în cazul oricărei intervenții chirurgicale, există riscuri. Succesul nu este garantat, și asta o dovedesc multe dintre celebrități care în urma unor astfel de intervenții, și-au distrus aspectul din dorința de a deveni ceea ce nu sunt.

Faimoasa Donatella Versace, fashion designer și vicepreședinte al grupului Versace, a avut foarte multe operații ce au dus la imaginea sa actuală. Ideea este că, majoritatea au fost reușite, dar din moment ce aspectul său s-a schimbat vizibil, se presupune că două dintre intervenții au avut o mare influență negativă.

 

Primul eșec estetic al celebrei Versace fost procedura de facelift (care se traduce mot-a-mot ca «ridicare a feței», adică de ridicare a mușchilor și a pielii de pe față, care încep să se lase și să se încrețească odată cu trecerea anilor). Aceasta i-a deteriorat considerabil elasticitatea tenului. Au urmat operații multiple ce au avut ca țintă buzele, pentru a le reda un aspect mai plin, mai frumos, ca într-un final rezultatul să fie exact opusul.

Michaela Romanini era considerată în tinerețe una dintre cele mai frumoase femei din Italia. După ce a devenit dependentă de injecții cu colagen pe care și le administra în buze, aceasta a mai făcut și operații de botox. Acum, nu numai că nu mai este demnă de un premiu al frumuseții, ci arată mult mai rău, având buze inuman de mari.

Pe parcursul carierei sale, regele muzicii pop — Michael Jackson,  a suferit schimbări în ceea ce privește aspectul său fizic. De la forma feței, în special a nasului, până la culoarea pielii și părului, Michael a devenit un cu totul alt om până la finalul vieții.

Totul ar fi început de la tatăl său, Joseph, care l-a traumatizat în copilărie că ar avea un nas mare. Michael a rămas complexat, apelând la intervențiile chirurgicale pentru micșorarea nasului. După ce a obținut rezultatul dorit, i-a plăcut prea mult aspectul său încât a continuat cu operațiile până când, din nefericire, una dintre ele a eșuat, mutilându-l și îngreunându-i procesul de respirație.

Culoarea pielii a devenit de la maro închis la complet alb, din cauza bolii sale (Vitiligo), cât și a unor presupuse intervenții de albire. În ceea ce privește părul, artistul a fost nevoit să poarte peruci de la incidentul reclamei Pepsi, când din cauza unor artificii interioare părul său natural a luat foc, și scalpul i-a fost deteriorat. Per ansamblu, viața cântărețului Jackson a fost o continuă controversă și un lung șir de operații estetice, ce nu au făcut altceva decât să îi strice, încetul cu încetul, înfățișarea și sănătatea.

Amanda Lepore, personaj controversat care s-a născut bărbat, însă la 19 ani și-a făcut o schimbare de sex, a spart gheața operațiilor estetice. Nu există o operație care să fi avut o influență mai mare asupra aspectului Amandei, toate contribuind câte puțin. Putem aminti multiple rinoplastii, injecții botox, implanturi mamare, facelift-uri cât și intervenții la pleoape. Pas cu pas, dintr-un bărbat sănătos, Amanda a ajuns exemplul la cât de departe poate merge o persoană pentru schimbarea aspectului fizic.

 


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.