Vera Malcoci despre ultimele noutăți din domeniul dermatologiei estetice

DermaBeauty este una din cele mai moderne clinici din domeniul dermatologiei estetice, fiind dotată cu tehnologie de ultimă generație. Medicul dermatolog – estetician Vera Malcoci, utilizează o gamă largă de servicii inovatoare, folosind cele mai avansate tehnici de injectare, proceduri în domeniul esteticii faciale, pentru obținerea aspectului dorit, natural. Află din interviul ce urmează  istoria de succes a doctorului  Vera Malcoci și ultimele noutăți din domeniul dermatologiei estetice

 

Dr. Vera Malcoci – fondatoarea clinicii dermato-estetice DermaBeauty.

Când şi cum v-a venit ideea de a deschide o clinică specializată în dermatologie estetică?

Ideea deschiderii a venit acum 8 ani în urmă, când am înțeles că e o pasiune pentru mine să activez în dermatologia estetică și să ofer frumusețe femeilor. Nu am cedat, am crezut în forțele proprii, astfel mi-a reușit să-mi înființez clinica.

 Ce servicii dispuneți în cadrul clinicii Derma Beauty?

Calitatea este punctul forte pentru care optăm atunci când oferim serviciile noastre clienților. Clinica Derma Beauty propune: biorevitalizare, redermalizare  (injecții faciale cu stimulare acid hyaluronic și colagen), marirea buzelor, lifting cu fire de suspensie, modelarea pomeților, epilare laser LUMENIS, lifting fracționat cu radiofrecvență (LUTRONIC INFINI- Nr. 1 în lume), peeling cu ultrasunete și multe altele.

Dermatocosmetica a câștigat din ce în ce mai mult teren și este o practică din ce în ce mai populară atât printre femei, cât și printre bărbați. Care sunt ultimele noutăți din domeniu?

Dermatologia Estetica este în continuă ascensiune, în căutarea elixirului tinereții și frumuseții. Ultimele noutăți ar fi tratamentele anti-aging la nivel de terapie genică (studii de laborator la moment). Tratamente cu celule stem care la fel sunt în stadiu de cercetare activă. Rejuvenarea facială prin tehnica Dracula; liftingul facial cu fire de suspensie; mezoterapia fracțională, criolifting – tratament staruri de la Hollywood.

Care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă clientele clinicii?

Cele mai actuale probleme ale femeilor sunt: diferența între vârstă și aspectul exterior. Ceea ce și determină femeile să se adreseze (riduri de expresie, deshidratarea, fotoîmbătrînirea prematură, acnee, cicatrici, hyperpigmentații).

În sezonul cald ne expunem la soare mai mult decât în celelalte anotimpuri. Cât ar fi recomandat să stăm zilnic la soare astfel încât pielea noastră să nu aibă de suferit?

Expunerea la soare presupune în prim plan crema cu filtre de protecție solară spf 30-50. Se recomandă expunerea până la 10.00 și după 17.00 cu un aport hidric de 2-3 litri de apă.

Care sunt aspirațiile pe viitor în domeniul dermatologiei estetice, în cadrul Clinicii Derma Beauty?

Aspirații de viitor este să oferim cât mai diverse proceduri moderne în domeniul esteticii faciale și terapii cu noi aparate. La moment suntem dotați cu aproximativ toate inovațiile existente în lume. Ne dorim doar femei fericite și împlinite în rezultatul procedurilor oferite de noi.

 

 

DermaBeauty – dermatologie estetică

Mun. Chișinău, str. șos. Hîncești 43, et.5

Tel. +373 22 99 88 99

+373 79 45 80 33

Website: www.dermabeauty.md

Luni — Vineri, 10:00 — 19:00

Sâmbătă, 10:00 — 17:00


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.