Braschi-uimește din nou! Vezi ce a pregătit brand-ul pentru sezonul 2018-2019.

Hainele de blană incredibil de frumoase și elegante au fost admirate întotdeauna. În noul sezon de iarnă sunt în vogă nuanțe luminoase, în special roz, roșu, mov şi galben. Culorile naturale de blană variază de la negru la maro deschis, care sunt relevante. Se poate opta fără ezitare pentru culori clasice, deoarece acestea rămân mereu în trend.

În sezonul de iarnă 2018-2019, gulerul va juca un rol important în blănurile la modă.

Cel mai adesea, acesta este un guler similar cu cel pe care îl vedem la jachetele de vară pentru femei. Totodată, este deosebit de actuală combinaţia dintre diverse texturi şi culori la acelaşi articol vestimentar. Hainele de blană de culoare albă se află în topul preferinţelor în sezonul de iarnă 2018-2019. Cel mai important avantaj al acestora este de a reîmprospăta și de a crea o imagine aristocratică. Unele tendințe din sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 ne sunt cunoscute, printre ele se numără imprimeul animal sau gradientul, însă având câteva schimbări semnificative.

Mai presus de toate este calitatea! Hainele de blană nu mai sunt doar un indicator al luxului, ele sunt la fel de actuale atât la cinema, cât şi la cafenea sau serviciu.

BRASCHI prezintă o gamă variată de haine de blană pentru orice ocazie, oferind confort și eleganță. Să lăsăm frumusețea să pătrundă în viața de zi cu zi, iar BRASCHI ne ajută să spunem frumuseții pe nume.

Furs: BRASCHI

Styling&make up : Dessange

Photographer : Olea Lary

Models : Olga Safronova / Arina Ceban

Place : AVA 1727 Wine Bar & Restaurant

 

 

 

 


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.