Calmațui Natalia: Femeia Frumoasă este Împlinită, Iubită și Fericită

Zâmbăreață, dar și calmă, plină de afecțiune și dragoste față de familia sa și ceea ce face, Natalia Calmațui este femeia exemplu căreia i-a reușit să construiască nu doar o afacere de succes, dar și un cămin familiar plin de căldură.

Absolventă a facultății de Drept, USM, Natalia a fondat acum doi ani salonul de înfrumusețare VOGGUE. A renunțat la drept, pentru că i se părea ca este o profesie prea dură, pe când în suflet visa sa-i facă fericiți pe cei din jur. În prezent, mamă iubitoare a doi băieței drăgălași, o soție care-și iubește soțul mai mult decât în ziua în care a spus da, și o business lady cu o afacere de succes, în care domină armonia.

Înconjurată de dragoste, grijă și afecțiune, Natalia a crescut într-o familie frumoasă, unită, alături de doi frați mai mari. Mândră de părinții săi, care de mic copil i-au insuflat un exemplu de cuplu perfect și de la care a moștenit pasiunea pentru frumos. A străbătut o cale lungă care nici în cele mai mici gânduri nu predestina o afacere în domeniul frumuseții.

Nu simte concurența, de aceea are o atitudine colegială față de alte saloane și alți meșteri.  Natalia nu a ieșit niciodată în evidență doar ca să iasă, oferă rar interviuri, este frumoasă și inteligentă, vorbește puțin și cât trebuie, însă cu multă căldură. Pe buze mereu i se citește toată dragostea și recunoștința pe care i-o poartă sufletului pereche, celui mai bun prieten și dorit soț, Alexandru. De aici pornește și povestea Salonului de înfrumusețare “Voggue”

 

Cum a luat naștere salonul de înfrumusețare VOGGUE?

Am început totul de la zero. Pe atunci pentru mine era un domeniu pe cât se poate de aproape din punct de vedere al consumatorului, pe atât de departe din punct de vedere antreprenorial. A început totul la inițiativa mea de a face ceva. Îmi doream o mică afacere care mi-ar permite să dedic timp și familiei, nedorind să mă despart de soț și copilașii mei dragi. În rezultat, am ales ca salonul meu să fie peste perete de locul de muncă al soțului. Astfel am ajuns să ne completăm chiar și în timpul zilei, ambii facem lumea mai frumoasă, Alexandru în domeniul stomatologiei, iar eu în domeniul frumuseții. Am deschis salonul într-o lună. A fost greu primul an, am crescut odată cu salonul, și m-am șlefuit continuu. De fire sunt o persoană destul de exigentă cu mine însămi, de aceea dacă fac ceva, depun maxim efort ca să iasă la cel mai înalt nivel posibil, sau renunț la ideea data.

Cum arată o zi petrecută în salonul VOGGUE? Este oare o zi suficientă pentru a beneficia de toate serviciile propuse?

În viziunea mea, fiecare zi petrecută în salon, este deosebită și perfectă pentru mine, eu acasă rar apar, iar în salon sunt de dimineață până-n seară. Mi-am dorit din start ca atunci când o să intru la serviciu, sa mă simt ca acasă, să dispun de armonie, atmosferă caldă, atât pentru clienți cât și pentru meșterii salonului.

Pentru clienții noștri înseamnă o zi plină de răsfăț, iar asta ar însemna că poate să nu reușească într-o singură zi să-și alinte trupul și sufletul integral.

Ce servicii beneficiză salonul VOGGUE?

Oferim o gamă largă de îngrijire a podoabei capilare (tratamente, coafuri, vopsirea părului, tunsori, proceduri de SPA), servicii de make-up, extensia genelor, cosmetologie, îngrijire și tratament corporal, mezoterapie, manichiură și pedichiură, epilare și o doză bună de energie pozitivă. Avem și un ritual special pentru mirese și pentru prietenele ei, chiar și pentru domnișoarele care nu au reușit să se bucure de o cuconadă.

Care sunt atuurile pe care le are un  meșter al salonului VOGGUE?

Îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi place să mă implic și să văd rezultate. La moment nu mă opresc aici, acum merg la o școală de hair styling, și nu uit că principala îndatorire a unui hair stylist este cea de a face fericit clientul. Iar dacă este să vorbim despre atuuri, atunci în primul rând, se pune accent pe simțul estetic dezvoltat. Pe lângă tehnicile care pot fi învățate în diferite școli sau academii specializate, talentul este principala motivație, meșterul este mereu la curent cu noutățile, cu cele mai recente tunsori sau culori, deține abilități excelente de comunicare, și are un puternic simț al frumosului. Nu uită să creeze, să improvizeze, te învață, te îndrumă, te sfătuiește, vine cu tunsori și perspective noi în materie de frizuri, culoare, coafuri și alte servicii pe care le oferă salonul Voggue. Suntem un colectiv unit, muncim cot la cot, iar sărbătorile le petrecem ca într-o adevărată familie.

 

Care sunt Tendințele anului 2018 in materie de coafuri si make-up?

Tendințele sunt diferite în dependență de vârstă, caracter. 2018 marchează o întoarcere la naturalețe prin coafuri simple și nuanțe mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. S-a renunțat la coafurile grele chiar și în rândul mireselor. Anul acesta este în vogă bretonul.

La capitolul make-up naturalețea la fel rămâne dominantă look-urilor de pe podium: pielea perfectă, iar sprâncenele bogate și naturale. Un alt trend mult îndrăgit de domnișoare și care la fel rămâne valabil este machiajul cat-eye. Alte tendințe de care ne putem bucura în continuare și anul următor sunt conturul discret al ochilor sau genele supradimensionate.

 

Cum este Natalia – mama și Natalia- business lady?

Oricât de greu ar fi să le pun pe ambele pe un cântar din punct de vedere al timpului, nu prea reușesc sa le echilibrez, dar mă strădui din răsputeri sa le îmbin, pentru că dacă ai un scop și depui efort, rezultatul este garantat. Mă implic foarte mult atunci când sunt la salon, nu sunt genul de persoană care doar dirijează de undeva de sus, iar acasă compensez lipsa mea prin toată dragostea pe care le-o port copilașilor și soțului, pentru că până la urmă, familia rămâne a fi cel mai important și prioritar lucru.

Salon de înfrumusețare Voggue

Mun. Chișinău, str. N. Zelinschi 44

Tel. +373 604 44 001


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.