Cătălina Osipov, designer O&C Bralettes: ”o seara pasională reușită înseamnă …”

Unul dintre cele mai clasice, dar și cele mai frumoase cadouri este lenjeria intimă, într-un cuplu de îndrăgostiți. Dacă vrei să ai parte de o sărbătoare pasională, fă-i cadou un set sexy de lenjerie provocatoare. La fel de bine femeile care vor să își surprindă iubitul pot să nu mai caute vreun cadou  pentru el, ci să îl surprindă cu lenjeria care spune același lucru – iubirea lor este cea mai importantă.

Lenjeria intimă sexy ar trebui să facă parte din garderoba oricărei femei.

Culorile lenjeriei intime de ocazie sunt clasicele roșu și negru, simboluri ale pasiunii care exercită cea mai mare atracție în rândul bărbaților, iar ca material, dantela rămâne cea mai atractivă. Poate părea prea banal, sau prea lipsit de fantezie, dar nu are rost să încerci să găsești alte combinații de culori, succesul fiind garantat cu acestea.

Dați la o parte inhibițiile și prejudecățile și nu uitați că cele mai importante lucruri la lenjeria intimă provocatoare sunt să te simți bine în ea și să o porți cu încredere. Combinația de încredere și senzualitate reprezintă cel mai bun afrodisiac, bărbații nu au nevoie de mai multe stimulente. Poate nu ești mulțumită de picioarele tale, sau poate crezi că abdomenul nu arată așa cum l-ai fi dorit, dar ține minte că în ochii iubitului reprezinți femeia ideală, pe care vrea să o vadă în lenjerie intimă deosebită.

Creatoarea Cătălina Osipov — Gontea și Showroom-ul  O&C Bralettes vă propune câteva modele de lenjerie potrivite atât persoanelor care au gusturi clasice, cât și celor care știu că o seară pasională reușită înseamnă să lași la o parte pejudecățile pentru partener.

Neglijeul seducător reprezintă alegerea potrivită pentru orice siluetă, care asigură o apariție foarte senzuală. Iubitul va fi cu siguranță încântat de el, iar pentru iubită este o alegere comodă.

Corsetul din material satinat, tul și dantelă este foarte rafinat. Decolteul adânc și cupele de susținere îndreaptă atenția asupra sânilor, iar chiloțeii tanga incluși contribuie la o ținută stilată, toate efectele fiind uniform distribuite. Pare un set foarte pretențios, dar corsetele au cunoscutul avantaj de a subția silueta, așa că ar arăta foarte bine pe multe tipuri de corpuri.

Setul sexy din dantelă, format din sutien cu cupe, portjartier și chiloțeii tanga reprezintă o altă alegere de efect. Materialul se mulează perfect pe corp, extraordinar pentru lenjerie intimă. Setul poate fi purtat în multe ocazii, spre deosebire de propunerile de mai sus care sunt dedicate unei seri pasionale. O ținută foarte sexy care va face o impresie extraordinară. În funcție de zona corpului pe care doriți să o puneți în valoare puteți căuta un model cu portjartier pe talie.

Body-ul este un obiect de lenjerie intimă pentru îndrăgostiți foarte versatil. Rafinat sau foarte erotic, aspectul său depinde de modul în care vrei să arăți tu. Dantela, modul în care se vede bustul, spatele dezgolit și agățătorile cu care se închide în zona inghinală sunt invitații foarte seducătoare. Mai mult, body-ul poate ascunde micile imperfecțiuni și pune în valoare zone ca decolteul, gâtul, umerii și fundul.

Chiloțeii sexy roșii sunt cea mai simplă alegere. Atunci când ieșiți în oraș poartă acești seducători tanga din dantelă roșie și sporește-le senzualitatea cu jartiera asortată. Poți fi pregătită pentru o seară pasională, iar efectul asupra iubitului va fi extraordinar. Un mic articol purtat pe sub haine poate fi o extraordinară lenjerie intimă de Ziua îndrăgostiților.

O&C Bralettes

Mun. Chișinău, str. Columna 105

Tel. +373 789 69 959


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.