Designera Catălina Osipov: Top 3 sfaturi în alegerea lengeriei intime.

Alegerea lenjeriei intime nu ar trebui să reprezinte un stres suplimentar în rutina zilnică, ci dimpotrivă! Fiecare siluetă poate fi pusă în valoare de modelul potrivit. Iată câteva sfaturi pentru un shopping reuşit!

Identifică-ţi tipul de siluetă

Atunci când îţi evaluezi propriul corp, încearcă să nu te limitezi singură. Poţi fi tip pară şi în acelaşi timp subţirică sau din contra, poţi fi ceva mai bine făcută, dar cu o musculatură pronunţată.

Ia în considerare şi hainele ce arată bine pe tine în mod normal. Îți place să ai talia bine definită,porţi blugi strâmţi,alegi topuri mulate sau ceva mai lărguţe? Şi în funcţie de aceste detalii îţi poţi alege lenjeria!

Pune-ţi în valoare atuurile!

Când vrei să te simţi încrezătoare şi sexy,încearcă să te concentrezi pe acele părţi ale corpului tău pe care le iubeşti şi pe care „nu ţi-e teamă” să le etalezi. Fiecare femeie are micile ei nesiguranţe,dar asta nu înseamnă că de acum încolo să te concentrezi numai pe acestea.

Caută modele de lenjerie cu detalii pe placul tău şi pe placul partenerului tău (este şi ăsta un aspect de care poţi ţine cont). Dacă lui îi place posteriorul tău,atunci fii sigură că aşa este! El nu vede detalii de genul celulitei sau a vergeturilor pe care tu le urăşti sincer.

Alege seturile universale

Atunci cînd îți alegi lenjeria intimă, mereu stai la dubii, să iei un set sexy sau unul care îți va fi comod, deci greșeala noastră aici este. Atunci când alegem lenjeria putem să o combinăm astfel încât ea să fie și sexy și comodă!

De aceea e foarte bine să optăm pentru seturile «transformer» care datorită detaliilor detașabile ne oferă nu doar aspect sexy, dar și comoditate garantată!


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.