Cristina Roșca: 3 trucuri pentru îngrijirea extensiilor de gene

Au devenit un trend în ultimul timp, astfel tot mai multe domnișoare optează pentru extensii de gene, pentru că le permit să arate bine chiar dacă nu reușesc să se machieze. Având în vedere că este un musthave, există diferite combinații și diferite tipuri de extensii de gene, respectiv drept rezultat se obține, de fiecare dată, un look diferit. Un specialist trebuie să aleagă tipul de gene în funcție de trăsăturile faciale, lungimea genelor naturale, forma ochilor fiecărei cliente.

Extensiile de gene nu sunt doar un accesoriu, dar se folosescîn special pentru corectarea sau echilibrarea trăsăturilor, deci nu trebuie să arate vulgar, ci dimpotrivă să fie o continuare a genelor naturale.  Astfel, extensiile au depășit limita artificialului și extremului și au devenit parte din noi, deci e nevoie să avem grijă de ele zilnic. Iar secretele esențiale pentru îngrijirea extensiilor de gene sunt următoarele:

  1. Nu se folosesc produse cosmetice ce conțin uleiuri. Demachiant pe bază de ulei sau creme de față- uitați de ele, pentru că uleiul din componența lor are proprietatea de a dizolva adezivul. Se recomandă să apelați la produse cosmetice pe bază de apă, astfel nu veți dăuna extensiilor de gene. Dacă mergeți la masaj sau alte proceduri cosmetice, nu uitați să anunțați specialistul că aveți extensii de gene, pentru ca acesta să nu aplice loțiuni ce conțin uleiuri în zona ochilor.
  2. Se evită contactul cu apa în primele 12-24 de ore după aplicarea extensiilor şi după întreţinere.După ce a trecut această perioadă puteți spăla genele cu apă, efectuând mișcări ușoare în direcția creșterii. Este important să eliminați toate reziduurile ce se pot acumula la rădăcina genelor naturale, deoarece acestea pot duce la diferite alergii. Dacă genele dumneavoastră devin grele după ce vă spălați pe față, atunci trebuie să îndepărtați apa de pe ele. Puteți face aceasta foarte ușor- înfășurând un șervețel cosmetic pe deget și tamponând ușor pentru a absoarbe apa.
  3. Extensiile de gene trebuie periate o dată pe zi. Arată inestetic când pe ele se așează praf și puf, astfel prin periere puteți înlătura aceste impurități, dar și aranja sau ordona genele. Este important să o faceți cu mișcări lente și atente cu ajutorul unei perii speciale, asemănătoare cu cea folosită pentru aplicarea rimelului. Este necesar de reținut că extensiile de gene pot fi periate doar atunci când sunt complet uscate.

Aceste reguli de îngrijire a extensiilor de gene vă vor ajuta să le păstrați mai mult timp și să arătați mereu bine. Dar nu uitați că pe lângă îngrijirea pe care trebuie să le-o oferiți acasă, e necesar să mergeți la 3-4 săptămâni la un specialist pentru întreținerea lor.


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.