Delicios! Rețete de sosuri reci de la Uleiurile Ambera

Îți este poftă de ceva delicios?! Ambera.bio vă prezintă cele mai delicioase rețete de sosuri reci. Datorită faptului că acestea nu sunt prelucrate termic, sosurile nu sunt doar delicioase, dar și sănătoase. Poftă bună!

Pesto de rucola cu galbenus

Ingrediente: 4 galbenusuri de ou fierte, 100 g de rucola, 3 linguri de ulei de BOSTAN, 1 catel de usturoi, sare

Pune in robot rucola si paseaza pana ce devine o pasta. Adauga ulei de BOSTAN, galbenusurile si usturoiul si amesteca bine. Adauga sare dupa gust.

Deliciu de mango

Ingrediente: 1 mango bine copt, 30 ml de suc de mango sau de mere, 30 ml de suc de lime, 1 lingura de ulei de SUSAN, sare-dupa gust

Paseaza bine mango in robot. Adauga sucurile, uleiul de SUSAN si sarea.

Sos de lamaie

Ingrediente: 1 lamaie, 3 linguri de ulei de NUCĂ, 2 lingurite de oregano uscat, 2 catei de usturoi, 1/2 de lingurita de zahar, sare si piper – dupa gust

Stoarce zeama de la lamaie, amesteca cu ulei de NUCĂ, oregano, cateii de usturoi pisati, zahar, sare si piper.

Sos din rosii cherry dulci

Ingrediente: 10 rosii cherry dulci, 1 rosie mare normala, 1 lingura de bulion, 2 linguri de ulei de BOSTAN, 2 linguri de boabe de porumb dulce, 1 lingurita de cimbru sau oregano uscat, sare si piper – dupa gust, 2 catei de usturoi – optional

Spală și taie roșiile, pune-le în blender, paseaza-le bine, adauga bulionul, uleiul de BOSTAN, cimbru, sare, piper și usturoi. Omogenizează bine. Adaugă și boabele de porumb. Ele vor da savoare sosului.

Sos din lime, coriandru si otet balsamic

Ingrediente: 2 lime, 4 linguri de ulei de ARMURARIU, 1 lingura de otet balsamic, 1 legatura de coriandru verde, sare si piper- dupa gust

Toacă marunt coriandrul. Stoarce zeama de la cele doua lime. Pune peste jumatate din ea uleiul de ARMURARIU, oțetul balsamic, sare, piper, coriandru și amesteca bine.

Sos cu mărar, ceapă verde și roșii

Ingrediente: 1 rosie mare, 1 legatura de marar verde, 4 fire de ceapa verde, 5 linguri de ulei de RĂSĂRITĂ, 2 linguri de otet sau de zeama de lamaie, sare si piper – dupa gust

Toacă în cuburi mici roșia și ceapa verde. Toacă mărunt mărarul. Amesteca roșia, ceapa, mărarul cu uleiul de RĂSĂRITĂ. Adauga sare si piper dupa gust.

Ambera – producător autohton de produse naturale bazate pe tehnologii noi de presare ”la rece”, Produce uleiuri din semințe minuțios selectate care nu sunt supuse prelucrării termice ori chimice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *