Bun gust , bun simț

Îți dorești o masă impecabilă pentru evenimentul tău de business sau de familie?Află care e secretul!” Masa a adus întotdeauna oamenii mai aproape, motiv pentru care a ocupat de-a lungul timpului un loc central în obiceiurile de zi cu zi. De la prânzul și cina petrecute în familie la mesele festive, de la banchetele regale la mesele de Paște sau Crăciun, obiceiul de a împărți mâncarea alături de cineva stabilește o relație de încredere și duce la apropiere. Coffee break-ul este o reinterpretare a acestei ocazii. Vorbim de aceeași nevoie umană de a stabili un contact, doar că aceasta a fost adaptată la era vitezei și la mediul business.

BUN GUST, BUN SIMȚ!” Acesta este principiul de bază al Mico Catering. Serviciile lor sunt de calitate, iar în relația cu clienții pun pe primul plan corectitudinea. Mico Catering poate asigura logistica necesară pentru organizarea oricărui tip de eveniment atât la domiciliul sau sediul clientului, cât și în spații special amenajate. Între o aniversare petrecută acasă cu 10 invitați și o petrecere de proporții la care sunt invitate 1000 de persoane și ambasadori sau demnitari de rang înalt din țară și străinatate – practic pot acoperi toată gama de evenimente posibile – nuntă, botez, aniversare, inaugurare de sediu, petreceri de Crăciun, evenimente mondene și culturale, cursuri și conferințe.

Firma Mico Catering cuprinde, momentan, două direcții. Partea de catering este, practic, divizată în trei categorii: evenimente(bufet suedez, aniversări, lansări de carte etc.), corporative (petreceri de firmă, seminarii/workshop-uri, ședințe, teambuilding-uri) și o a treia categorie este catering-ul pentru copii – Kids party și after-school-uri. Există și un segment de livrare la domiciliu, care pune la dispoziția clienților Sushi și Burgeri Mico. Acesta se adresează atât clienților privați, cât și companiilor, cei din urmă comandând cu precădere în perioada prânzului. Fiecare eveniment este individual în funcție de preferințele și dorințele clientului. Lucrul cu care se mândresc cel mai mult este acela că oferă servicii de calitate la un preț rezonabil. Indiferent că vorbim despre un eveniment tip corporate, o recepție pentru un eveniment de lansare sau de livrare a preparatelor pentru o petrecere, exigențele sunt la fel de mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *