Școala de modeling pretige- locul unde poți deveni model

Modelingul este una dintre cele mai căutate cariere pentru tinerii de orice vârstă. Reputația acestei profesii este una deosebită și reflectă un viitor strălucit, dacă este abordată ca la carte și cu oameni profesioniști!

Școala de modeling„Prestige” presupune multă muncă, o sursă de creație pentru orice tânăr. Aici aveți ocazia să învățați arta modelingului după tendințele din întreaga lume. Datorită școlii de modeling “Prestige” puteți participa la prezentări de modă, să pozați în diverse pictoriale și chiar, să fiți pe copertele celor mai cunoscute reviste.

Cei mai iscusiți profesori în ale modelingului vă vor oferi lecții despre tehnicile defileului,poziționarea fotografică, vă vor corecta atât ținuta cât și personalitatea. Veți fi ghidați și în arta actoricească, veți lucra la plasticitateași aspectului dumneavoastră în general.

Dacă sunteți printre împătimiți acestei arte, apreciați frumosul, dețineți cele mai speciale calități, nu ezitați să vă alăturați marii familii “Prestige”– prima grupăde la 15 până la 25 de ani, a două grupă 25+.

Nu uitați lumea fashion vă așteaptă!Pentru mai multe detalii accesați pagina: www.facebook.com/PrestigeModelSchool/

 

Școala de Modeling „Prestige”

Chișinău, str. Negruzzi 2

Tel. +373 789 28 917;

Facebook:@PrestigeModelSchool

Website: http://studio-prestige.md/ru

E-mail:prestige.viva@gmail.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *