Alina Andronic: „Centrul de estetică Mostelle” — locul unde frumusețea ia naștere

Directoarea centrului de estetică și remodelare corporală Mostelle — Alina Andronic: „am dat start unei afaceri, pentru a înțelege că de fapt Mostelle a devenit cel de-al doilea copil în viața mea”

Pasiunea pentru frumusețe și dorința de a oferi servicii de calitate la prețuri corecte, sunt aspectele de care se ghidează  Alina Andronic,  fondatoarea Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Mostelle. Tânăra se dedică cu pasiune și profesionalism carierei sale, pentru că consideră că un corp sănătos este unul frumos.

În cadrul centrului te poți bucura de servicii profesionale și de stare de bine care te va determina să îți redescoperi frumusețea și atitudinea pozitivă. Echipa centrului este una tânără ce combină perfect profesionalismul și prietenia, sunt dispuși să te asculte și să te ajute cu zâmbetul pe buze. 

 

Ce te-a determinat să deschizi un centru de estetică și remodelare corporală?

Totul a început dintr-o pasiune de a face ceva nou. Am început hobby-ul cu îndreptarea părului cu keratină, după care m-am aprofundat să studiez remodelarea corporală. Fiind și eu clienta unui salon de remodelare corpolară, îmi doream un corp mai frumos și atrăgător. Prin multe greutăți înfruntate, am înțeles că succesul nu vine peste noapte, astfel am lucrat mult pentru a-mi deschide Centrul Mostelle. Mi-am dorit o denumire mai specială, desosebită și nestandartă, creând astfel conceptul de superlativ a femeii.

Ce servicii dispuneți în cadrul centrului de estetică și remodelare corporal Mostelle?

Centrul  dispune  de servicii precum remodelarea corporală, proceduri estetice faciale și tratamente de păr. Ce ține de remodelare corporală avem proceduri masaj vacuum, anticelulitic, presoterapia, împachetările corporale, electrostimulare, tunel infraroșu, cavitație. Ideea de bază a salonului sunt procedurile non-invazive. Mergem pe ideea de a nu trauma corpul ci al forța prin anumite proceduri tehnici ca singur să producă acel rezultat de care este nevoie. Ce ține de tratamentele de păr, lucrăm cu keratină organică, bazată pe ingrediente naturale, care nu deteriorează părul.  Botoxul de păr este un tratament revoluționar care permite rejuvearea părului și menținerea calității sale. La fel dispunem de procedura de stopare a părului și tratarea alopeciei la bărbați. Creăm un mediu relaxant și binevoitor pentru orice client, ținem cont de dorințele fiecăruia.

Ce înseamnă pentru tine acest centru?

Centrul Mostelle a fost conceput odată cu apariția copilului, deja de doi ani. Această perioadă frumoasă din viața mea mi-a dat forțe să continui ceea ce am început. Business-ul este ceva fără de emoții, dar cere multă atenție la fel ca un copil. Ne-am impus pe piață pentru a ajunge departe, avem și rezultatele râvnite, zilnic avem 10-20 de clienți mulțumiți de calitatea și sfaturile oferite din partea echipei mele.

Cum crezi de ce femeile apelează la astfel de proceduri și nu practică sportul?

Sportul ne dă sănătate, tonifiază corpul, ne oferă un rezultat per total. Dar dacă ne dorim să slăbim în anumite zone sau să scăpăm de celulită, atunci  rezultatul prin procedurile de remodelare corporală este  mult mai rapid. Timpul este important – folosește-l eficient!

După proceduri te simți bine nu vei simți oboseală, extenuare sau febră musculară. La noi tu plătești bani și te odihnești, la sport tu lucrezi pentru banii plătiți. Apreciez femeile care fac sportul pentru a fi active și menține tonusul muscular. Dacă combini procedurile corporale cu sportul poți obține rezultatul foarte rapid. Admir femeile care acordă mult timp corpului, sunt frumoase și sănătoase. Un mod sănătos de viață, proceduri de remodelare corporală și buna dispoziție sunt elementele primordiale pentru a-ți menține corpul într-o stare excelentă.

Care sunt aspirațiile pe viitor pentru acest centru?

Dorim o reorganizare, noi aparate inovative ca rezultatatele să fie mai rapide și eficiente. Lucrăm la un nou concept al salonului, care se bazează pe o atmosferă mai relaxantă și confortabilă pentru clienții noștri.

Centrul de Estetică și Remodelare Corporală  „Mostelle” — locul unde frumusețea ia naștere.

Adresa: or. Chișinău, bvd. Decebal 139

Telefon: +373 60 100 999

E-mail: info@mostelle.md

Web: www.mostelle.md

 


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.