Iuliana Poghirca: ,,dispozitive minune și tehnologii ce oferă rezultate remarcabile”

Problema kg.-lor în plus este probabil unul dintre cei mai răspândiți factori care influențează starea de bine interioară a fiecărei femei. Specialiștii susțin că orice femeie se ciocnește cu ea cel puțin odată în viață. Anume acest aspect, cred că, a stimulat apariția unui domeniu ca remodelarea corporală. Unii s-au avântat în domeniu văzând o nișă profitabilă, alții din dorința de a ajuta alte femei să se simtă frumoase. Dar cine oare obține succese dezvoltând o afacere în remodelarea corporală.

Iuliana Poghirca, fondatoarea Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Iuliana Beauty a reușit să obțină succese evidente în acest domeniu, datorită tendinței sale de a ajuta femeile, mai ales că și ea a purcedat la remodelarea corporală după naștere. Mereu s-a ghidat după principiul că, businessul trebuie să fie la braț cu pasiunea. Într-adevăr, plăcerea de a face femeile fericite, munca realizată cu dedicație și entuziasmul i-au adus succes Iulianei. În cadrul interviului, ne-a povestit că a avut multe provocări la începutul afacerii, dar s-a înarmat cu răbdare pentru a face față tuturor obstacolelor. Chiar și acum, nu lasă niciodată pe mâine, lucrul pe care îl poate face astăzi. Este îndrăgostită de tot ce înseamnă tehnologii inovative ce oferă rezultate remarcabile, de aceea mereu este în căutarea dispozitivelor minune.

Pe parcursul anilor a învățat secretele frumuseții, iar, în prezent reușește să-și alinte clientele cu cele mai eficiente proceduri corporale și faciale.

Când și în ce circumstanțe ați reușit să îndrăgiți domeniul remodelării corporale?

După prima sarcină am adăugat câteva kilograme în plus și atunci, m-am decis să fac proceduri de remodelare corporală. După primele ședințe, am remarcat schimbările și beneficiile. Mai mult, am constatat că datorită acestor proceduri femeile pot să-și recapete încrederea în sine și în frumusețea lor. Ulterior, am avut o propunerea să lucrez la un salon de frumusețe, în calitate de specialist în remodelare corporală. În 2014, am decis să-mi deschid propriul salon, iar soțul meu a fost cel care m-a încurajat și m-a ajutat să-mi realizez visul.

Ați întâmpinat dificultăți odată cu lansarea afacerii?

Să faci afaceri în Republica Moldova este dificil, însă nu și imposibil. Din start, am lucrat cu dăruire pentru a aduce zâmbetul pe fețele femeilor din Moldova. Experiența m-a învățat să nu cedez greutăților și în pofida micilor probleme care apar, să râmân la fel de optimistă.

Unde culegeți informațiile necesare în domeniu?

Primele secrete în acest domeniu, le-am învățat la salonul, în care, îmi făceam propriile proceduri corporale. La fel, am mers la numeroase training-uri și cursuri de cosmetologie, unde am aflat lucruri noi. De fapt, în acest domeniu mereu trebuie să înveți, pentru că totul evoluează și trebuie să fii informat despre inovațiile care apar, asta te ajută să te menții în top.

Cine vă ajută în această afacere?

Echipa mea este formată din trei albinuțe, care zi, de zi, mă ajută să facem fericite clientele salonului Iuliana Beauty. Depunem efort ca fiecare femeie să plece mulțumită și cu zâmbetul pe buze. În general, rezultatele spectaculoase se pot obține doar atunci când se depun eforturi comune.

Cât de solicitate sunt procedurile de îngrijire și la ce servicii apelează cel mai des femeile?

Mă bucură faptul că, tot mai multe femei, au început să pună accent pe îngrijirea facială și cea corporală. Toate procedurile sunt solicitate, începând cu electrostimulare până la mezoterapia virtuală. In general, la salonul Iuliana Beauty sunt cele mai noi aparate în materie de frumusețe corporală și facială. Totuși, cea mai mare mândrie a noastră este ,,Aparatul Sculptor”, care este unicul în Republica Moldova. Echipamentul combină cinci terapii diferite pentru rezultate spectaculoase. Mai exact, combate celulita, ridurile, dar și petele pigmentare.

La Iuliana Beauty găsim și procedura cu pulbere de diamante. Ce oferă această procedură?

Această procedură elimină stratul cornos al tenului- acel strat care este alcătuit în mare parte din celule moarte. Exfolierea stratului prin microdermabraziune aduce după sine o regenerare excelentă celulară și reechilibrează fibrele de elastină.

Cât ține de procedurile de slăbire, ce recomandați femeilor în acest sens? Este nevoie ca acestea să fie însoțite și de diete drastice?

Eu întotdeauna am fost împotriva la dietele drastice și niciodată nu le recomand clientelor, uneori chiar le interzic. Le sfătui să treacă la un regim alimentar de 4-5 mese pe zi, să consume până la 2 litri de apă și desigur să facă procedurile corespunzătoare problemelor.

De ce ar trebui să țină cont femeile atunci când merg să-și aleagă salonul pentru procedurile de frumusețe?

Sunt trei piloni care stau la baza unui salon cu proceduri de calitate: în primul rând aparate profesionale, specialiștii care depun tot efortul ca fiecare client să plece din salon fericit și cu problema rezolvată, și desigur produsele cosmetice de calitate.

Sunt foarte multe femeie care te admiră pentru ceea ce faci. Te motivează acest fapt?

Atunci când pleacă clientele fericite din salon și îmi mulțumesc pentru că au obținut rezultatul dorit, mă motivează să continui. Mă simt fericită și atunci când femeile se întorc la Iuliana Beauty pentru diverse tratamente. Asta îmi umple inima de mândrie, căci știu că un salon bun este, în primul rând, cel care știe să-și facă clienți noi, dar și mai bun, când are grijă să-i păstreze și pe cei vechi.

Care sunt calitățile dvs. forte și cum ați descrie o femeie frumoasă ?

Mă strădui să fiu mereu punctuală, sinceră și accept criticile constructive, căci mă ajută să mă dezvolt. În viziunea mea, o femeie frumoasă este una simplă, dar care are grijă atât de corp, cât și de suflet.

Cum reușiți să combinați cariera și familia ?

Întotdeauna mi-am dorit să am atât familie, cât și carieră. Ca orice femeie din zilele noastre, satisfacțiile ce stau la baza fericirii și poftei de viață sunt generate și de succesul în carieră, asa că efortul de a le îmbina- merită! Important este să ai o comunicare bună cu familia, să găsești înțelegere și susținere acasă. Eu mă strădui să petrec cu soțul și copii, cât mai mult timp și am grijă să-i alint cu cele mai gustoase bucate.

Iuliana Beauty- Centru de Estetică și Remodelare Corporală

Chișinău, str. Mihai Eminescu 41/1

Tel. +373 621 68 309

FB: @iulianabeautyspa


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.