Mariana Miron: 3 tipuri de aranjări pentru orice lungime de păr

Pentru orice femeie ziua nunții devine un eveniment marcant și foarte deosebit, fiindcă în acea zi ea trebuie să fie cea mai specială. Frumusețea și delicatețea miresei trebuie să strălucească, să abunde în delicatețe, rafinament și mult gust. Ce altceva, dacă nu detaliile cele mai reprezentative o fac să se simtă regină, mai exact coafura, ce trebuie realizată cu bun gust, impecabil și cât mai potrivit cu ce va purta mireasă. În ziua nunții totul trebuie planificat până la ultimul detaliu, acordându-se o atenție deosebită make-up-ului și hairstyle-ului.

Ca să fiți sigură că veți fi o mireasă frumoasă și veți atrage atenția tuturor cu cea mai deosebită coafură, stilista Salonului de frumusețe „Miadris” – Mariana Miron ne vine în ajutor cu cele mai în vogă coafuri de mireasă pentru anul 2018.

Stilul buclelor de diferite feluri 

Coafurile realizate din bucle de diferite feluri au fost și încă mai sunt în vogă. Pentru semenea coafuri optează majoritatea mireselor în ziua nunții lor, mai ales cele care se vor a fi în tendințele modei. Părul frumos buclat se aranjează frumos pe umeri și arată foarte natural, dar și elegant în același timp. Acesta se asortează bine cu diferite rochii de mireasă, fie închise sau rochiile  care au chiar și bustiere sau care expun umerii. Dacă doriți să transmiteți cât mai multă originalitate și stil prin imaginea dumneavoastră, puteți adăuga un accesoriu de păr, asortat cu pietre.

Stilul elegant și plin de naturalețe

Tot în acest sezon, o altă tendință pentru care optează viitoarele mirese ar fi eleganța naturală. Coafuri de nuntă aranjate ușor și fără prea mult efort. Cel mai des, miresele optează pentru șuvițele lejere strânse într-un coc sau aranjate în partea de jos sau lateral a capului. Rochiile de mireasă bogate, pur și  simplu se asortează perfect cu aceste coafuri, ele deschid gâtul, spatele și pieptul. Pot fi combinate și cu un voal elegant sau o pălărioară cochetă.

Stilul șuvițelor răsucite romantic

Deoarece stiliștii în materie de hairstyle, au diverse noi tehnici de împletire a cosițelor, acestea au încetat a mai fi considerate banale și au revenit în vogă, mai ales adorate de majoritatea mireselor. Acum acestea optează pentru asemenea coafuri, iar stiliștii chiar îndeamnă miresele să-și împletească cosițe pentru cea mai importantă zi din viețile sale. În acest sezon, fetele preferă imaginea unei zeițe grecești. În aceste cazuri, folosesc cel mai frecvent și diverse accesorii precum: coronițe, flori naturale sau artificiale și decorațiuni din pietre, și perle. Aceste coafuri arată foarte elegant și special și dau imaginea unui romantism deosebit, plin de noblețe, fără a solicita prea mult trăsăturile feței miresei.

 

Miadris Beauty Salon

Mun. Chișinău, str. Kiev 4

Tel. +373 687 11 149


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.