Nadea Zlatov : TOP 3 secrete ale unui machiaj indeal

Se întâmplă că de cele mai multe ori să îți alegi fondul de ten greșit sau să îl aplici într-un mod nepotrivit, iar astfel întregul tău look poate fi compromis. În cazul în care nu folosești culorile și tehnicile de machiaj în avantajul tău, rezultatul nu va fi unul pe măsura așteptărilor tale. De aceea, e bine să înveți ce să alegi, sau ce ți se potrivește și nu uita că există și mici trucuri care te întineresc. Despre aceste lucruri și care sunt secretele unui machiaj perfect ne va povesti make-up artista

Nadea Zlatov – stilista căreia nu i-a fost frică să se aventureze în acest domeniu și să-și deschidă chiar și propriaacademie de frumusețeBeauty Academy by NZ.

Nadejda, care sunt top 3 secrete pentru a realiza un machiaj perfect?

Cele mai multe dintre noi, sunt ferm convinse că fondul de ten poate fi folosit nu nu mai pentru uniform mizarea culorii tenului, dar și pentru ascunderea imperfecțiunilor – ceea ceeste total greșit. Fondul de ten nu are puterea dea acoperi cearcănele, coșurile sau semnele de la suprafața pielii. Înainte de a-l aplica, recomandat este să maschezi micile imperfecțiuni ale tenului cu ajutorul unui produs potrivit: fie un anticearcăn, fie un corrector pentru coșuri.

În legătură cu machiajul feței, să nu uităm de baza pentru machiaj. Ca să reziste, machiajul are nevoie de o bază, pentru că fondul de ten nu rezistă o zi întreagă, blush-ul se șterge, iar fardul se adună pe pleoape. Înainte de aplicarea fondului de ten, alege o cremă de hidratare, sau un produs special creat pentru acest scop, căci ascunde imperfecțiunile, hidratează și ajută machiajul să reziste cât mai mult.

Un alt secret, dar care ține de machiajul ochilor, este să nu aplici rimel pe genele de jos – totuși, dacă o faci, să ai grijă să nu aplici decât foarte puțin. De ce acest lucru?  Dând genele de jos cu rimel, vei atrage atenția și mai mult asupra cearcănelor, ridurilor sau a pungilor de sub ochi.  Dacă vrei să pui accent pe ochi, curbează genele cu un ondulator special, apoi aplică rimelul în două straturi succesive,  dar fără să lași timp de uscare între ele. De obicei, e bine să eviți a le supra în cărca, deoarece se vor lipi în treele, și aspectul natural al machiajului va dispărea complet.

În ceea ce privește machiajul buzelor, nu uita ca înainte de aplicarea rujului, să îți hidratezi buzele, folosind un balsam hrănitor. În caz contrar, rujul va usca și mai mult buzele.

Pentru a evita să accentuezi ridurile aflate în colțul exterior al ochiului, nu aplica farduri si de fate sau lucioase în nuanțe deschise. Acestea le poți folosi nu mai pearca dă și în colțul interior al ochiului.

La finalul machiajului,  în cazul în care prefer fardul, alege o nuanță, ținând cont de culoarea pielii și de fondul de ten. Atinge suprafața  fardului cu peria o singură dată, apoi scutură, și aplică puțin mai sus de pomeți, dinspre interiorul feței spre tâmplă.

Atunci când vă dori ți să realizați un machiaj impecabil al tenului cu produsele potrivite în funcție de tenul pe care-l dețineți, accentual poate că dea doar pe sprâncene și buze, astfel, simplu și fără a dă greș, veți obține un machiaj ireproșabil.

 

Beauty Academy by NZ

Chișinău, str. C. Negruzzi 2, Hotel Cosmos, et.8, of. 812

Tel. +373 68176198;

Facebook: Beauty Academy by NZ


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.