Natalia Rumm: Motivele unei îmbătrâniri premature a tenului

„Tuturor domnițelor le place să arate bine. Ne mai vorbind de femeiele cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 ani. În această perioadă, ridurile devin mult mai pronunțate și dragele noastre fug la cosmetolog pentru a readuce tenul la condiția perfectă în care femeia, se simte bine. Însă nu toți cunosc, vârsta în care pentru prima dată trebuie să mergi la cosmetolog. Deseori primesc întrebarea: „când să fac prima vizită la cosmetolog?”. Mereu spun fetelor că vârsta nu contează. Valoare are starea tenului tău.”- iată așa a început interviul marca VALAND Magazine, Natalia Rumm, cosmetolog care-și știe meseria bine.

 

Natalia, spuneți-ne vă rog din ce motive pielea îmbătrânește prea devreme?

Toate domnișoarele și doamnele trebuie să aibă o rutină de îngrijire a tenului și gâtului, pentru că anume aceste zone sunt cele mai sensibile.De obicei doamnele noastre, apelează la serviciile cosmetologului atunci când situația pierde controlul.Cel târziu la vârsta de 20 ani este necesar ca domnișoara să înceapă cu regularitate să alinte tenul cu diverse măști, creme, hidratante. De ce? Pentru că anume la această vârstă pielea pierde elasticitatea și din cauza aceasta apare uscăciune pe ten. Tuturor clientelor mele recomand crema cu factor de protecție solară ( SPF). Cel mai mare motiv a îmbătrânirii premature este soarele, razele solare provoacă îmbătrânirea pielei cca 80%.

 

Cum trebuie să îngrijim tenul gras?

Curățarea zilnică a tenului trebuie să devină un obicei. Tenul combinat-gras trebuie curățat de 2 ori pe zi ( dimineața și seara). Dacă tenul este problematic și gras în zona T, atunci se recomanda și acidul salicylic. Pentru că sub vârsta de 20 ani, pielea este mult mai predispusă la comidoane, acnee etc. De aceea recomand ca 1-2 ori pe an să se facă un curs de Mezoterapie pe bază de vitamine care ajută tenul să se regenereze.

 

Care este rutina de îngrijire a tenului sub vârsta de 30 ani?

Problemele care sunt întâlnite cel mai des la această vârsta sunt pigmentația, ridurile etc. Din păcate îngrijirea de casă nu va ajuta atât de efectiv pentru a trata și readuce la viață tenul dvs. De aceea vizita la cosmetolog în această perioadă este necesară. Recomand ca fiecare femeie, la această vârstă să aibă în trusa sa de îngrijire a tenului creme contra ridurilor, hidratante, pentru pigmentare, emulsii care conțin vitamina A, C și desigur crema cu SPF. Mare importanță are și pielea din jurul ochilor, i-a la fel trebuie îngrijită. Sunt proceduri speciale pentru tenul predispus la îmbătrânire care are la bază acidul hyaluronic, această procedură este recomandată de 2 ori pe an.

 

Natalia, povestiți cu atât entuziasm despre piele, proceduri, îngrijire. De ce a-ți decis să deveniți cosmetolog?

Când învățam la școală deja știam că voi fi medic. Deja la universitatea de medicină, am decis că doresc să mă dedic cosmetologiei estetice. Pentru mine această meserie este un stil de viață, îmi este aproape de suflet. Astăzi cu toții ne stăruim să arătăm bine și proaspăt. Așa că, eu am decis să ofer domnițelor posibilitatea de a fi informate cum și când trebuie îngrijit corect tenul nostru.După ce am absolvit universitatea de medicină N.Testemițeanu am mers la un curs de perfecționare și calificare în sfera cosmetologiei. Acolo am devenit mult mai pregătită pentru această meserie. Desigur mereu am mers și merg la diverse seminare, simpozioane care mi-ar putea oferi ceva nou și util în acest domeniu.

 

Ce le urezi domnițelor  care doresc să arate tinere și frumoase?

Dragele noastre domnițe, aveți mereu grijă de voi fizic cât și spiritual. Și să știți că fericirea se cumpără, o vizită la cosmetolog te poate face fericită mai mult decât credeți.(râde)

 

   Mulțumim pentru acest interviu Natalia Rumm, redacția VALAND Magazine este covinsă că vizitele la cosmetolog sunt importante pentru tinerețea și frumusețea unei femei.


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.