”PAPARAZZI”A REVENIT: ȘTIRI MONDENE INTERNAȚIONALE CU  DANIELA VIZITIU

După o pauză de aproximativ 3 ani, producătorii Jurnal TV au hotărât relansarea proiectului ”Paparazzi”, în frunte cu moderatoarea Daniela Vizitiu.  De această dată, telespectatorii vor avea ocazia să pătrundă în culisele celor mai importante evenimente mondene direct de la Hollywood! Emisiunea revine pe micile ecrane cu o ediție plină de subiecte interesante și dezvăluiri picante despre persoane publice internaționale. Detalii privind ținutele de milioane, destinațiile de vacanțe de vis ale vedetelor, biografii, relații, petreceri, diete, dar și bârfe, scandaluri, critici și drame, le aflăm în exclusivitate de la Daniela Vizitiu.

O perioadă îndelungată, jurnalista Daniela Vizitiu a făcut reporterie pentru Jurnal TV, a participat în cadrul mai multor emisiuni, și continuă să prezinte știrile meteo. De curând, ea s-a aventurat într-un nou proiect. În cadrul unui interviu acordat redacției Valand Magazine, Daniela a vorbit despre noua ei provocare de a modera o emisiune. Prezentatoarea ”Paparazzi” se arată extrem de entuziasmată: ”E bătălie mare în televiziune pentru rolul de moderator de emisiune. M-a luat prin surprindere această propunere. Mă simt onorată și încântată pentru că am fost aleasă să prezint ”Paparazzi”. Probabil, această reușită se datorează experienței, muncii și dedicației mele în jurnalism”.

”Paparazzi” revine cu un nou concept, diferit de cel pe care l-ați cunoscut cu câțiva ani în urmă. Jurnal TV și-a propus să aducă ”un suflu nou” pe piața media din Moldova. De această dată, ținta noastră nu mai sunt știrile despre vedetele autohtone, care fac ”popasuri” la emisiuni de toate genurile, fie divertisment, politică, sănătate. Tocmai de aceea, intenționăm să aducem în atenția publicului celebritățile mondenității internaționale, în special cele de la Hollywood. Vom prezenta știri de ultimă oră, potrivit unor materiale jurnalistice și surse veridice americane. Nu vom trece cu vederea nici persoanele publice locale”, menționează moderatoarea emisiunii, Daniela Vizitiu.

Despre saltul de la co-prezentatoare la prezentatoare, tânăra ne mărturisește:”E o provocare pentru mine să știu că 45 minute de emisie directă îmi aparțin. Dacă proiectele anterioare precum ”Veranda”, ”Rețete și Rețele” erau o chestiune de improvizație, în cadrul acestei emisiuni trebuie să fiu cameleonică în fața camerelor de filmat, zâmbitoare, cochetă, sexy, dar în același timp sobră. Mă simt mult mai resposabilă acum, trebuie să cuceresc publicul în așa fel încât să stea cu ochii țintă la ecrane. Trebuie să fac show, să cresc suspansul și interesul publicului. Mă axez pe scenariu, ținută și atitudine”.

Daniela își propune să nu-i dezamăgească pe telespectatori nici chiar prin ținutele sale. Mai mult, are și o confuzie în acest sens: ”Din câteva rochii, nu știu care ar fi cea mai potrivită. Mă gândesc ce să îmbrac așa încât prima ediție să rămînă memorabilă în ochii publicului”.

”Nu am renunțat nici la știrile meteo, le voi prezenta în continuare. Am să lucrez pe două fronturi!”, ține să mai adauge jurnalista.

Recent, s-a lansat și un spot publicitar de promovare a noului ”Paparazzi”, în care prezentatoarea emisiunii are rol principal. Despre aceasta, Daniela declară:  „Ideea privind spotul publicitar îmi aparține, m-am gândit ceva timp la asta. Tot eu am ales și locația de filmare, actorii. Mi-a fost extrem de ușor să intru în rolul divei pe covor roșu, deși în realitate nu mă reprezintă o astfel de imagine”.

Din 30 martie, la ora 18:00 în fiecare sâmbătă seară, Jurnal TV prezintă noul ”Paparazzi”.


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.