Sfatul designerului Alina Moraru: Cinci ținute care te îmbatrânesc.

Deseori femeile nu se ghidează de anumite criterii atunci când își asortează imbrăcămintea. Uneori recurg să-și cumpere haine care sunt în vogă, alteori le readuc prin asortare la o ținută demnă de invidiat. Asortarea pieselor vestimentare nu pare un lucru ușor, în special pentru femeile care habar nu au de micele trucuri  care sunt importante. Unele haine pot fi scumpe dar dacă nu sunt combinate corect își pierd din valoare și invers cele care costă puțin pot avea un aspect mult mai îmbucurător doar dacă te ți-i de anumite reguli.

Află de la designer-ul Alina Moraru, designera brandului vestimentar MADAME COCO care sunt cele 5 ținute care te îmbătrânesc.

Prima greșeală este predominarea culorilor monotone sau închise în garderoba unei femei. Adesea doamnele și domnișoarele își aleg hainele în funcție de anotimp cu cât este mai frig cu atât din stilul fetelor nu iese culorile sumbre. Se practică din lipsă de motivație, dar și a dispoziției. Fiecare femeie trebuie să știe că cu cât mai colorat și corect își asortează vestimentația cu atât pofta de viață este mai mare.

Adaptarea unui singur stil vestimentar. Stilul care îl abordăm definește personalitatea unei persoane. Prin alegerea acestuia putem câștiga alteori pierde.

Tot ce se întâmplă în interiorul unei persoane se exteriorează și putem observa cu siguranță aceasta prin stilul de îmbrăcăminte ales. Fii cool, fă-ți o schimbare radicală și poți constata că imaginația n-are limite când vine vorba de ținute.

Combinarea greșită a accesoriilor cu vestimentația. Atunci când dorești să ieși în evidență prin adăugarea unor elemente de vestimentație, este bine mai întâi să te gândești la ce piesă vestimentară optezi și apoi combinarea acestora cu ținuta.

Accesoriile alese și purtate cu gust te pot scoate din anonimat și îți poate scoate look-ul dintr-unul banal într-unul plin de viață. Accesoriile reîntregesc ținutele care sunt alese corect.

Haine prea largi sau prea strâmte. Uneori anumite piese vestimentare strâmte pe un corp mai plinuț poate evidenția anumite părți nedorite, alteori cele largi îți pot da un aspect mai necalculat.

Multe case de modă încearcă să iasă din tipare și combină cu gust piesele largi și strâmte. Este bine să combini hainele cu gust și atunci haina arăta bine pe corp.

Lenjeria intima necorespunzătoare ținutei și vârstei. Când vine vorba de lenjerie un lucru esențial este calitatea acestuia și comfortul mai apoi cum arată. Desigur că indiferent de vârstă e recomandabil să alegi ceva ce ți se potrivește și să te simți în pielea ta. Fiind tânără sau mai în vârstă toate femeile iubesc să se alinte cu lenjerie sexy și asta nu ar trebui să fie un lucru obscur. Alege lenjeria intima care să ascunda imprefecțiunile corpului nu invers.


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.