SILVIKA GANDRABUR, CAMELEONICĂ ȘI SEXY ÎN FAȚA APARATELOR FOTO

Orice femeie ascunde adesea o latură erotică pe care nu are ocazia să și-o manifeste în fiecare zi. Echipa Valand Magazine a hotărât s-o descopere pe seducătoarea și senzuala Silvia Gandrabur într-o ședință foto deosebită de cele până acum. Fiind mamă a 4 copii, asaltată mereu de griji și responsabilități nu doar în familie, dar și în viața profesională, interpreta a intrat perfect în rolul unui model profesionist. Eroina copertei Valand Magazine 2019, ediția de primăvară-vară, a ieșit din zona de confort pozând la fel ca un manechin cu experiență, extrem de sexy și provocătoare.

O schimbare radicală de look a reinventat-o pe îndrăgita interpretă Silvia Gandrabur, care a pozat la o sesiune foto realizată de stilista Lora Zueva și fotograful Victoria Wonka, în colaborare cu echipa Valand Magazine. Cântăreața a purtat o ținută de culoare neagră care i-a scos în evidență picioarele lungi, silueta perfectă și privirea de felină. Mănușile extravagante, accesoriile și încălțămintea care trădează un stil excentric, s-au asortat perfect cu machiajul și coafura.

Silvia mărturisește impresii despre această experiență: ”Inițial, când am intrat în showroom, am rămas puțin confuză. Mă gândeam că din toate ținutele de acolo nici una nu este pentru mine. Spre mirarea mea, stilista a găsit atât de ușor vestimentația potrivită! Eram stresată și emoționată să îmbrac așa ceva. Am avut însă norocul și plăcerea să lucrez cu oameni buni care m-au susținut și motivat mult”.

Fără muzică însă, nimic nu îi reușește. Chiar și în decursul ședinței foto, muzica a inspirat-o enorm de mult pe Silvia să se familiarizeze cu noul stil vestimentar și să se simtă confortabil în pielea ei: ”Mereu solicitam o muzică de fundal. Astfel îmi veneau idei cum să pozez și să intru cu ușurință în personaj”.

Interpreta s-a arătat mulțumită de rezultatul obținut: ”În unele fotografii nici nu mă recunosc! Și copiii mei au rămas fascinați cand le-au văzut. Cred că ne-a reușit de minune și rezultatul e unul frumos. M-am redescoperit într-o altă ipostază. Consider că fiecare femeie are nevoie de o astfel de experiență, care să-i confere încredere, să-i etaleze pasiunea și senzualitatea ce se ascunde în spatele ei”.

Silvia Gandrabur a impresionat prin siguranța și priceperea cu care a știut să pozeze. Probabil aceasta va rămâne a fi una dintre cele mai reușite colecții foto pentru Valand Magazine.


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.