Studio Lovely Lash by Olga Sandu

Extensia genelor, Vitamin Lash Botox, laminarea genelor, design sprâncene& Make-up.

Privirea  a fost în totdeauna atracția și magnetul cel mai puternic al fiecărei femei, fiind că ochii au fost cei care au exprimat mereu totul. O femeie știe cum să cucerească din priviri, cum să fie special și cum să facă, pentru ca această privire să fie una senzațională.

Este cert, că de sărbători, toate femeile își doresc să aibă un punct de atracție, ceva care să reprezinte sclipire, unicitate, care să o pună în evidență și să-i confer evaloare. De altfel, accentual mereu va cădea pe ochi – cei care spun totul și vă exteriorizează. Pentru de săvârșirea ochilor și finețea din privirea dumneavoastră,  genele vor fi cele care se vor asorta perfect.

Debutul professional…

A fost deschiderea salonului Lovely Lash, pe care mi l-am dorit cu ardoareși am pus mult suflet și multă mun că pentru a-mi vedea visul împlinit. Deși, nu a trecut decât un an, împreună cu întreaga echipă am făcut déjà pași impunători, luând parte la diferite seminare și cursuri de perfecționare, ce ne-au ajutat considerabil să ne dezvoltăm, să dobândim noi cunoștințe în acest domeniu. Mereu când se lansează ceva nou pe piață suntem primii care ne dorim să aflăm ceva util din inovații, să învățăm și să aplicăm tehnici noi. Sunt foarte bucuroasă că mi-a  reușit să participăm și la diverse campionate, unde lucrările noastre ne-au adus multe succese, locuri de frunte și aprecieri de care sunt foarte mulțumită și mândră.

Regula №1 la cursuri:

În momentul în care predau anumite cursuri sau fac masterclass-uri, regula numărul unu este să specific despre igienă. Este foarte important, ca fetele, participantele, care după instruire vor dori să practice această activitate să țină cont de îngrijirea corectă a genelor. Cel mai important lucru este curățarea acestora și în grijirea cu regularitate, pentru a nu se ajunge la o eventual infectare a ochilor. De asemenea, le împărtășesc și momente din experiența mea și le aduc exemple a multor doamne, care de multeori nu știu cum să în grijească corect de genele alungite, și fac abstracție de spălarea sau curățirea acestora. Un lucru nu mai puțin important, este și igiena instrumentelor de lucru, care la fel trebuiesă fie sterile, foarte bine îngijite, fiindcă ele sunt cele care fac contact cu ochii. Desigur, le învăț întotdeauna, să realizeze o extensie care să arate cât mai natural, cu o lungime potrivită fiecărei cliente în parte și care să arate frumos, natural și cum să potrivească correct formele, pentru a modela o privirea trăgătoare. Nu în ultimul rând, specific și despre calitatea materialelor, care trebuiesă fie una superioară, pentru a evita alergiile sau momentele neplăcute, de care pot avea parte atâtele, cât și clientele.

Îngrijirea genelor:

Important la acest capitol este ca doamnelesă se demachieze corect. Există diverse metode de curățare a tenului, iar acum mai nou, avem și o spumă specială care se aplică pentru curățarea genelor. Mai menționez că în această perioadă, femeile să aibă o atenție sporită, dacă își doresc să utilizeze băile fierbinți sau cum ar fi sa una rusească care are o temperatură foarte ridicată, asta dăunând mai degrabă adezivu lui cu care sunt aplicate genele. În rest, bucurați-vă de o privire seducătoare.M

oldova, Chișinău, str. Mihai Sadoveanu 12,

Facebook: Studio Lovely Lash

Tel. +373 790 16 510


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.