Vara și dragostea revin în plină toamnă într-un nou videoclip lansat de Silvika

Silvia Gandrabur, cunoscută în lumea muzicală sub numele de SILVIKA, reușește mereu să ne cucerească inimile. Tânără, energică, pozitivă și talentată, Silvika ne surpinde din nou! De astă prin lansarea noului clip la piesa „ЛЮБОВЬ”, care va avea loc marți, 13 noiembrie 2018.

Piesa vine să ne prelungească vara şi să ne încălzească sufletul cu un mesaj etern – dragostea în toate nuanţele ei. Clipul de la care adie a vară, a pasiune şi care ne aduce un tumult de energie, inspiră şi insuflă aspiraţia spre frumos. Reeșind din piesele lansate anterior putem spune că Silvika este o fire nostalgică, firavă și romantică, iată de ce pentru filmarea noului clip a ales unul din cele mai pitoreşti locuri ale Spaniei — Palma de Mallorca. Anume aici, într-un loc de la care adie a dragoste şi armonie au avut loc filmările.

 

 

Echipa de profesioniști din Germania, alături de producătorul Eugeniu Cojocaru, au ţinut să transmită ideea cântecului. Piesa „Любовь” transmite un mesaj destul de emoționant — dragoste și splendoarea acestui sentiment înduioşător, de rând cu liniştea şi armonia regăsită în braţele celui drag. Silvika este convinsă că fiecare se va regăsi în această piesă pe cât de nostalgică, pe atât de pozitivă.


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.