sfaturi de la expert: Cum să ai un corp perfect?

Care femeie nu ar dori  un ten curat și un corp lipsit de celulită? Centrul de Estetică și Remodelare Corporală  ”Mostelle”  este șansa ta de ați îndeplini visul.  Directoare centrului, Alina Andronic  ne-a împărtășit micile secrete ale frumuseții și ne recomandă ”presoterapia”  o metodă de slabire a centimetrilor în plus, care conține  trei  elemente:

  • drenajul emfatic
  • impachetarile anticelulite
  • terapia cu infra roșu

Una dintre procedurile faciale este microdembraziunea, un tratament indinspensabil tenului tău. Indifernt de vîrstă este recomandat în perioada de toamnă-iarnă, avînd efect de curățare, întindere și netezirea porilor .După  aceste proceduri este efectuată electro-stimularea. Această  procedură presupune aplicarea serumurilor intens nutritive, pentru hidratarea pielii.  Pe lăngă aceste două terapii  Centrul de Estetică și Remodelare Corporală  „Mostelle” mai ofera  și proceduri  speciale pentru fiecare client în parte.  Acum ai șansa să slăbești cu cheltuieli minimale datorită reducerilor de 50%.

Centrul de Estetică și Remodelare Corporală  „Mostelle” — locul unde frumusețea ia naștere.

Centrul de remodelare corporală Mostelle.

Daca doriti sa aflati despre ceea ce face zilnic Mostelle, despre beneficiile procedurilor de presoterapie "4 in 1" si a procedurii de microdermabraziune, cum e sa profiti de o procedura faciala in timp ce se efectuiaza o procedura corporala, despre cum a aparut ideea "Mostelle" si ce oferte oferă lunar atunci va recomandam sa urmati in reportajul de mai jos.Pentru mai multe detalii si programari Mostelle vă asteptă la adresa str. Decebal 139 sau la tel. 060100999

Опубликовано Valand Magazine — www.valand.md Вторник, 25 апреля 2017 г.


Комментарии:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.