13 aprilie, ora 20:00 Petrecere tematică în stil englezesc.

Dacă te-ai plictisit de serile în șir petrecute în localurile din Chișinău, iar rutina zilnică îți aduce un mod de viață monoton? Ți-ai dori o călătorie care ți-ar oferi noi senzații? iar la mment nu-ți poți permite o vacanță?  Atunci uite că special for you, Belle Amour și Hardys.md organizează o petrecere tematică în stil englezesc.
Doar în data de 13 aprilie, agenția de organizarea evenimentelor Belle Amour și portalul informațional Hardys.md vor da o petrecere tematică în stil englezesc, oaspeții cărora se vor bucura de ambianța unei țări fascinante cu o istorie bogată.

Atmosfera va fi încinsă de show-uri muzicale și dans cu participarea Baletului Black & White, cover-bandului Spice Girls, faimoasele sculpturi din muzeul Madame Tussauds, spectacolul teatral de la A Gorod, prezentarea ținutelor regale ale designerului Natalya Shubina, precum și alte surprize din partea organizatorilor.

Invitații programului: Katy Rain, Gloria Gorceag, Rodica Aculova, Diana Brescan, Afina Madoian, Nicollette Fyo, Diana Gutu, Maxim Zavidia, Ivan Aculov și Samir Loghin.

Organizatorii promit un spectacol inedit! Dacă v-ați plictisit de petrecerile obișnuite, seara în stil englezesc este alegerea perfectă!

Petrecerea va avea loc, miercuri 13 aprilie 2016, ora 20:00 în incinta Karaoke Concert Hall Atrium.

Biletele la eveniment costă 100 lei și pot fi rezervate aici .