5 combinații comode și elegante pentru vreme caldă

Atunci când afara căldura și soarele arzător nu lasă nicio putere pentru a sta toată dimineața în  fața oglinzii, noi venim cu soluția, astfel îți propunem aceste 5 ținute simple și elegante.

Rochie cămașă + cămașă legată la brâu

La prima vedere, ideea de a combina rochie camașă și cămașa propriu-zisă poate părea destul de ciudată. Cu toate acestea, în realitate, acest outfit va arăta într-adevăr foarte elegant și, în același timp, neobișnuit. Pentru a întregi imaginea putem adăuga o pereche de adidași albi sau sandale.

Rochie cu umerii goi + espadrile

Umerii goi în acest sezon sunt actuali atât la bluze cât și la rochii, ceia ce ține de rochii în combinație cu o pereche de espadrile vor alcătui un look pe cât de elegat, pe atât de comod.

Top cu volane + blugi cu margini zdrențuite

Tot felul de volane și volănașe de pe rochii, bluze și topuri completează perfect look-ul tău cu așa numitele “haine pentru fetițe” care în garderoba ta de vara pur și simplu nu pot lipsi. Și ca imaginea  ta  să nu fie prea “dulce”, topul cu volane poate fi completat cu blugi cu margini zdrențuite.

Top în stilul de lenjerie + fusta creion

Ai un top în stil de lenjerie, dar tu ești deja obosită de combinațile evidente de blugi + top. Atunci, încercați să-l combinați cu o fustă creion – o alegere perfectă ce se potrivește  pentru muncă, cât și pentru o ieșire în oraș.

Rochie + sandalele gladiator

Una dintre combinațiile care au devenit deja clasice și preferate de fashionistele din toată lumea. Acest cuplu este perfect pentru fanii minimalismului, un mod mai simplu, pare imposibil să se găsească.

Text: Olga Mînzat

Sursă foto: cosmo.ru

Facebook Comments

Post a comment