5 idei de machiaj pentru toamna aceasta.

Dacă ai nevoie de puțină inspirație în materie de make-up, pentru această toamnă, ți-am pregătit cinci idei interesante de machiaj, pe care le poți încerca indiferent de nuanța tenului sau culoarea ochilor. Uite care sunt cele cinci machiaje must-have.

Machiajul nude

Nouă ne place mult acest tip de machiaj pe care l-am văzut în propunerile Michael Kors, deoarece este simplu, ușor de realizat și evidențiază trăsăturile frumoase ale feței, în cazul oricărei femei. Elementele must have ale unui machiaj nude sunt mascara, blush-ul și gloss-ul. Simplu, dar de efect!

Machiajul romantic

Sfidează toamna cu un make-up romantic, în nuanțe de roz! Ne-a plăcut mult acest machiaj văzut la Tibi, așa că ți-l recomandăm și ție. Cine spune că vântul, ploaia și temperaturile scăzute nu se potrivesc deloc cu un look de vară? Contează cum te simți pe interior. Pune-ți paltonul preferat, nu uita umbrela și cizmele de ploaie și bucură-te de toate lucrurile frumoase din viața ta. Think pink!

Sex bomb

Cum să fii o zeiță sexy, pe ploaie și pe vânt? Simplu, cu un machiaj dark lips, inspirat de propunerile Emanuel Ungaro. Alege-ți nuanța preferată de ruj, ai grijă să-ți camuflezi toate imperfecțiunile tenului și gata! Dacă vrei poți folosi și mascara, dar asta rămâne la alegerea ta. Un astfel de machiaj nu trece neobservat, îți promitem!

Machiajul dark

Toamna e un anotimp romantic și puțin trist, așa că machiajul smokey e, practic, un must have în această perioadă. Nouă ne-au plăcut mult propunerile Elie Saab, așa că îți recomandăm să te inspiri cât poți de mult din ele. Dacă mai adaugi și un blush în nuanțe oranj, și un ruj arămiu sau un gloss nude, după preferințe, rezultatul va fi unul grozav!

Machiajul grafic

Încă se poartă mult machiajul grafic, iar ideea aceasta pe care am văzut-o la Suno ne-a plăcut foarte mult. Simplu, dar cu un efect spectaculos, acest gen de machiaj poate fi purtat atât pe timpul zilei, cât și la ocazii speciale. Combinat cu un ruj într-o nuanță puternică, se transformă automat într-un machiaj pentru ocazii speciale.