Valentine’s Day mă impresionează prin legenda pe care o are! Până la urmă dragostea tot învinge, se fac compromisuri, se clădeşte pe sacrificii dar dragostea este frumoasă!

Tot cam în aceeaşi perioadă spuneam că mie nu îmi place Valentine’s Day, nici acum nu îmi place, este o sărbătoare comercială, plină de ursuleţi de plus, flori şi mai ştiu eu ce inimioare supra estimate ca preţ, din punctul ăsta de vedere aş spune că nu-i genul meu de sărbătoare.

Îmi place ideea de celebrare a iubirii, o zi în care toată lumea e îndrăgostită, iar cei care nu sunt îşi doresc să fie îndrăgostiţi. De altfel dragostea o resimţim altfel de la persoană la persoană, unii iubim romantic, alţii iubim “sălbatic”, pasional sau mai ştiu eu cum. Ca femei nu ne încadrăm într-un tipar, de aceea am preferat să nu fac doar un tutorial de machiaj ci am ales să vă propun 5 look-uri pentru această zi şi “situaţiile” în care le-ai putea purta.

Cool girl – dacă relaţia este la început şi ai vrea să pari cât mai naturală îţi recomand acest look.  Dacă dragostea este la început orice machiaj ţi-ai face lui o să i se pară frumos, iar dacă până acum ai optat pentru machiaje intense, de Valentine’s Day este cel potrivit să te vadă mai naturală. Nuanţele folosite în acest tutorial sunt potrivite pentru orice culoare a ochilor.

Romantic look  – o cină romantic în doi, un vin roşu, un trandafir, ahhhh ce poate fi mai romantic? Dacă vrei să îţi surprinzi iubitul, acest machiaj este perfect. Vei radia de frumuseţe, accentul pus pe buze le vor face irezistibile. Dacă intenţionezi să îl săruţi la restaurant ai grijă că produsul să fie rezistent la transfer, nu cred că ţi-ai dori un iubit cu buze roşii…

Sovage look – fie că îl aştepţi acasă în cămaşa lui, fie că alegeţi să vă plimbaţi pe străzi singuri, mână în mână, un machiaj în care ochii sunt puşi în evidenţă este perfect. Este potrivit pentru cele cu personalitate rebelă, gata oricând să surprindă, inprevizibile. Părul uşor răvăşit şi vei fi răpitoarea de ziua îndrăgostiţilor!

 

Mysterious Look –  cine spune că de Valentine’s Day nu te poţi îndrăgosti? Cu siguranţă cu un astfel de machiaj vei găsi mai mulţi Valentini, nu doar unul. Dacă eşti într-o relaţie acest machiaj este potrivit pentru club, ieşiri cu prietenii, nu la o cină romantică!

 

 

5 look-uri pentru Valentine’s Day

Sexy look – machiajul ăsta îl văd pentru cele care au relaţie de lungă durată, ce îşi doresc să îşi surprindă partenerul. Un decolteu adânc, o fustă sau pantalon din piele, un scenariu şi seara e perfectă! Nici nu contează dacă mai ieşiţi sau nu, cu siguranţă seara va fi pasională, cu declaraţii de dragoste şi cine ştie poate şi un inel?

Recapitulăm cum alegem machiajul? În primul rând în funcţie de personalitatea ta, în al doilea rând în funcţie de locaţia unde alegeţi să petreceţi şi în al treilea rând şi poate cel mai important în funcţie de cum te simţi tu cel mai bine! Persoana iubită te va iubi cu sau fără machiaj, dincolo de barierele fizice, te va iubi toată! Important este să fiţi împreună şi să vă iubiţi!