6 filme pe care orice pasionată de modă trebuie să le vadă.

Isla Fisher, Anne Hathaway și Meryl Streep: iată protagonistele celor mai tari filme dedicate fashionistelor.

Femeile au fost pasionate dintotdeauna de modă și au încercat să iasă în evidență cu un anumit stil care să le exprime cât mai bine personalitatea. Daca ești în pană de idei vestimentare și nu știi cum să îți mai accesorizezi pantofii cu geanta sau pur și simplu vrei să descoperi cele mai cool tendințe, am pregătit un top al filmelor cu și despre modă pe care trebuie să le vezi.

Coco before Chanel reprezintă o excelentă ecranizare având ca subiect principal viața lui Coco Chanel, evadarea din începuturile obscure și ascensiunea în lumea modei. Audrey Tautou are o prestație de excepție, care i-a adus nominalizări pentru Cea mai buna actriță în cadrul BAFTA Awards și César Award.

The Devil Wears Prada se numără printre filmele iconice despre modă. Andy Sachs, o tânără care tocmai a terminat facultatea, se angajează ca asistentă a Mirandei Priestly, redactorul-șef al unei prestigioase reviste de modă. Din distribuție fac parte Meryl Streep, Anne Hathaway și Emily Blunt.

Yves Saint Laurent prezintă povestea celebrului creator de modă, de la începutul carierei sale, în 1958, până când îl întâlnește pe iubitul și partenerul lui de afaceri, Pierre Berge.

Confessions of a Shopaholic este o comedie romantică despre impulsul (uneori necontrolat) de a cumpăra cât mai multe haine, accesorii sau pantofi. Isla Fisher dă viață unui personaj amuzant, pasionat de cumpărături, dar care, în cele din urmă, reușește să își pună ordine în viață și să se folosească de talentul ei pentru a face carieră.

Pentru cele care o admiră pe Audrey Hepburn, filmul Funny Face este un adevărat must. Fred Astaire o cunoaște pe Audrey Hepburn într-o librărie și decide să o transforme în cel mai bun model al Parisului. Bucură-te de 103 minute de entertainment à la Hepburn.

Clueless este primul film care ar trebui văzut de orice fashionista. În acesta o descoperim pe Cher (Alicia Silverstone), o eleva la un liceu din Beverly Hills, care trebuie să supraviețuiască vieții de adolescent, cu tot ce implică ea.

[], [], []