8 look-uri din acest sezon care te vor cuceri!

De la întunecat și edgy, la impecabil și diafan, direcția comună a prezentărilor noului sezon ia forma frumuseții reale, ghidate de personalitate. Nu ne-am putut abține să nu îți dezvăluim cele opt lookuri care pur și simplu ne-au furat inima.

Fendi

Poate că te bucuri la vederea unui eyeliner imperfect, însă nu te grăbi să tragi concluzii. Machiajul din prezentarea Fendi este încă o consecință a ingeniozității make-up artistului Peter Philips care se concentreze pe o singură trăsătură a feței, lăsând restul chipului să debordeze de naturalețe. Aparent șterse, liniile de tuș sunt calculate impecabil și chiar dacă ne va fi greu să imităm asta, asta nu înseamnă că nu vom încerca!

Balmain

O cărare pieptănată pe o parte, ca în prezentarea Balmain, se poate transfoma într-o adevărată coafură semnătură în acest sezon. Trebuie doar să privești armata de modele care a defilat în prezentarea lui Olivier Rousteig și te vei lăsa ușor convinsă. Machiaj imperceptibil pentru ochi, pomeți și buze și șuvițele drepte și relaxate sunt punctele forte ale acestui look marca Balmain. Vrei să îl recreezi? Pentru acea strălucire discretă, ai nevoie de hidratare optimă pentru ten și păr.

Burberry

Adorăm noul smokey eyes – ușor de purtat pentru că se concentrează pe definirea liniei genelor și mai puțin pe fardul de pleoape. Pe asta și pe… culoare! Renunțăm la clasicul creion negru și ne îndreptăm spre nuanțe pământii, care îndulcesc machiajul. Restul chipului rămâne cald și luminos, iar părul este messy, în dulcele stil boho britanic. Pe scurt: genul de coafură pe care vei vrea să o porți zi de zi.

Giles

La Giles Deacon putem observa cu adevărat una dintre cele două estetici majore pe care make-up artiștii M.A.C o propun în sezonul următor: o viziune nouă și modernă asupra feminității, ce se îndepărtează curajos de abordările clasice. Lyne Desnoyers, director artistic M.A.C, spune că „există multe propuneri pentru a ne evidenția trăsăturile; modernitatea nu înseamă însă să te conformezi cu strictețe unui trend“. Iubim buzele gotice, perfect conturate, în contrast cu vulnerabilitatea privirii!

Carolina Herrera

Tușele strălucitoare alunecă de pe pleoape pe gene, iar noi am spune că nu au fost niciodată mai proaspete și atât de veritabile. Și deși arată prețios, ele pot fi adoptate cu ușurință și în rutina cotidiană. Rujul de un roșu burgund, aplicat aparent imperfect, completează lookul cu influențe subtile din epoca disco.

Tommy Hilfiger

Suntem pregătite să pariem că lookul din prezentarea Hilfiger nu este deloc unul inedit pentru Gigi Hadid. Arată atât de natural! Ochii sunt conturați discret cu umbre de fard de pleoape în nuanțe nude, pomeții sunt abia atinși de blush în culoarea piersicii, iar buzele sunt hidratate cu ruj aproape imperceptibil. Elementul cheie? Un ten care stălucește de sănătate!

Prada

Această coadă înaltă prinsă pe o parte din prezentarea Prada a fost creată de Guido Palau și a stârnit adevărate pasiuni, în redacția GLAMOUR! Combinația între coada formală și vârfurile punk e completată de o bijuterie suficient de mare încât să devină centru de interes. Machiajul complet nude, în nuanțe de piersică, se păstrează omogen pe întregul chip, lăsând coafura și accesoriile din păr să strălucească.

Ellie Saab

Am fost cucerite de schimbarea din cadrul prezentărilor Elie Saab. Contrar imaginii diafane și a frumuseții clasice cu care ne-a obișnuit designerul, în acest sezon s-a mizat mult pe trăsături și tușe puternice. Machiajul combină un smoky eye în tușe de gri cu un ruj nude cremos, iar părul cade pe umeri într-o adevărată cascadă de bucle.

[], [], []

Facebook Comments

Post a comment