Află cine este moldoveanca care a prezentat noua colecție ELITE Fashion Boutique.

Chiar de primăvara nu ne surprinde cu temperaturi specifice, iar ninsoare a acoperit întreaga țară, meteorologii promit că deja la finele săptămânii viitoare primăvara își va recupera pe deplin drepturile.

Între timp, showroom-ul vestimentar ELITE Fashion Boutique a prezentat noua colecție de primăvară, care cuprinde atât ținute smart-casual, cât și rochițe de seară pentru evenimente mai speciale.

Look Book-ul noii colecții a fost prezentat de frumoasa moldoveancă care ne-a reprezentat țara în cadrul concursului internațional de frumusețe Miss Tourism Metropolitan International 2016 – Diana Toma, una dintre modelele agenției Prestige Models.

”A fost o experiență super okay pentru mine, chiar va mai fi o placere sa colaborez cu această echipă productivă si energică, care s-a prezentat la un nivel înalt de la început și pîna la sfîrșit. Nu am simțit nici o oboseală sau plictiseală pentru ca s-au ales oameni potriviți si de valoare. Ținutele ELITE Fashion Boutique m-am încântat prin stil, eleganță și calitate – chiar am fost tentată și din primele clipe am și procurat careva din ele.” – relatează Diana.

ELITE Fashion Boutique vă prezintă noua colecție de primăvară! Ținute perfecte și stilate pentru birou sau întâlniri cu prietenii. Stilul și rafinamentul te reprezintă purtând una din aceste ținute.

ELITE Fashion Boutique

bvd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 128
tel. +373 760 90 999
Model: Diana Toma
Make-up&HairStyle: Miadris Beauty salon