Află cum să îți remodelezi corpul de la Centrul de Estetică și Remodelare Corporală-Iuliana Beauty!

Nu aveți timp destul să acordați aspectului fizic? Nu reușiți să mergeți la sală? Atunci, vă putem sfătui cu cele mai ușoare metode de a arata impecabil! Tratamente faciale și corporale pentru fiecare, alese individual în funcție de necesitate și dorință!

Să recunoaștem femeile, își doresc ca trupul lor să fie bine definit, sculptat și cu forme bine puse în evidență, ei bine acest lucru este mai puțin posibil doar prin practicarea unui sport și prin ținerea unei diete care uneori nici nu dau rezultate. Însă, combinând acestea două cu ședințe de remodelare corporală, veți obține un corp cu care vă veți mândri.

Remodelarea corporală este o metodă prin care nu numai că slăbiți, dar scăpați și de celulita atât de nedorită. Un program complex de remodelare corporală, realizat la nivel local, poate ajuta la eliminarea toxinelor și topirea grăsimilor din piele, îmbunătățește aspectul pielii, diminuând vergeturile și netezind nodulii celulitici din zonele în care aceasta este cea mai prezentă și anume abdomen, brațe, coapse și fese.

Vizita noastră la Centrul de Estetică și Remodelare Corporală, a fost una de-a dreptul surprinzătoare. Fondatoarea și specialista în domeniu, chiar fermecătoarea – Iuliana Poghirca, ne-a relatat pe îndelete de unde a pornit acest vis, pentru o atare afacere și ce proceduri corporale realizează. Pentru majoritatea femeilor acest Centru de frumusețe este locul de unde pot căpăta elixirul tinereții, frumuseții și desigur, al sănătății. Inconfundabilă și absolut deosebită este și echipa tuturor specialiștilor, în mâinile cărora orice siluetă este bine sculptată, tonifiată, iar femeile nu pot ieși de acolo, decât radiante și fermecătoare. Pentru toate astea și multe altele, merită să urmărești în continuare acest video și să te minunezi de plăcerea frumosului!

Text: Mocanu Valeria