Women’s Cafe: Alina Moraru întruchipează stilul și eleganța în ținutele marca Madame Coco!

O fire îngăduitoare, liberă în tot cee ace face, creativă și mereu inovatoare, Alina Moraru este cea care știe totul despre design-ul vestimentar și ceva mai mult. Tânără, cu multe vise și planuri de viitor, tot ea ne demonstrează că se poate să realizezi ceea ce vrei, să îmbini armonios activitățile personale și să desfășori și o carieră de succes. Ține foarte mult la aspectul vestimentar și crede că orice femeie e frumoasă, dacă poartă ceea ce o definește cu adevărat. Lucrează cu stofa, astfel precum un giuvaier, este delicată și pune mult suflet în orice croială, se străduie din răsputeri să iasă totul bine. Așa sau altfel, rămâne să ne convingă, chiar brandul de articole vestimentare Madame COCO în cele ce urmează.

Soție, mamă, designer vestimentar, cum le îmbini armonios pe toate?

Sunt mămică a doi copii deosebiți și o soție iubitoare și devotată, căreia îi place foarte mult să îmbine armonios cele două pasiuni: familia și cariera de succes. De când mă știu, mi-a plăcut să mă îmbrac bine, să asortez și să combin hainele. Cu timpul am facut o pasiune din asta. Când merg pe drum, mereu analizez ținutele fetelor, în sinea mea mă gândesc ce aș schimba sau ce aș mai adăuga. Uneori, când eram mici, obișnuiam împreună cu sora mea să modificăm hainele mamei, le adaptam desigur, după silueta noastră.

Cât de multe sacrificii și trepte a parcurs această profesie?

Eu am studiat economie, asta mă ajută foarte mult în meseria mea. Pentru design vestimentar am facut mai mult o pasiune, care acum s-a materializat. Studiez în continuu acest domeniu, actualizez tendințele. Sunt și eu femeie, și oarecum îmi place și mie să fiu mereu în pas cu ceea ce este în vogă, să am mereu un look adecvat, bine pus la punct.

Creez fiecare ținută ca pentru mine, după cum multe din aceste rochițe le-am purtat chiar eu la diverse petreceri. Am optat întotdeauna pentru rochițe elegante, dar comode, care pot fi cu ușurință îmbrăcate la orice gen de evenimente, în care te simți deosebită și în centrul atenției. Am foarte multe idei în minte, care așteaptă să fie materializate, doar că pun pe prim plan câteva note, cum ar fi: anotimpul de afară, evenimentele care se apropie, pentru ca să le ofer clientelor mele exact ce au ele nevoie.

 De ce anume design-ul vestimentar și căror articole de haine te-ai specializat să le realizezi?

Consider că, o doamnă care poartă o rochiță, cât de simplă nu ar fi ea, nu dă greș niciodată, anume prin comoditatea și feminitatea pe care ți-o atribuiesc. Am o atitudine aparte pentru rochițele din 2 piese, gen top & fustă, care îți oferă un aer proaspăt și o senzualitate deosebită. Ceva discret și sexy în același timp.

Atunci, care sunt top 3 modele de rochii ce nu trebuie să lipsească din garderoba fiecărei femei?

În timp ce fiecare ocazie impune de la sine anumite cerințe vestimentare, în viața de zi cu zi trebuie să existe în garderobă rochii potrivite, oricând. Din topul rochiilor pe care orice femeie trebuie să le aibă, iată 3 modele dintre cele mai populare:

⦁ Rochia neagră

Negrul și roșul sunt clasice, una pentru a fi sobră, alta pentru a fi seducătoare. De fapt, rochia neagră poate fi universal aleasă. Versatilitatea acesteia face ca o ținută all black să fie opțiunea oricărei femei, indiferent de context. Așadar, o little black dress este neapărat să ai în garderobă. De preferat să fie cât mai simplă în croi și design, pentru că asta va ajuta mai mult în a face o astfel de rochie potrivită oricărui context, chiar și pe timp de zi.

⦁ Rochia mulată 

Când silueta te ajută, cu încredere în forțele proprii, o rochie mulată te face invincibilă. Nimic nu pare să scoată mai bine în evidență talia, bustul sau posteriorul decât o rochie mulată, strâmtă pe corp. Asta nu trebuie să implice linii scurte, decolteu adânc sau spatele gol.

⦁ Rochia florală 

Imprimeul floral se află printre cele mai dorite modele la rochii și nu numai. Sunt ținute pur feminine, vesele, cele care ies în evidență prin bun gust. Pentru un stil jucăuș, ce se poate adopta chiar și la birou, recomand o rochie cu aplicații discrete.

În viitorul apropiat cu ce promite să ne surprindă plăcut, în materie de vestimentație marca Madame COCO?

În timpul apropiat preconizez să vă surprind cu o colecție nouă, pe care sper să o îndrăgiți la fel de mult. Scopul meu este ca fiecare din clientele mele să fie în centrul atenției atunci când merge la un eveniment, să se simtă deosebite, și mă bucur de fiecare dată când primesc astfel de feedback-uri din partea lor. Accentul va cădea pe culoarea articolelor vestimentare, care dictează și conturează stilul personal pentru că ea transmite un mesaj direct sau subtil despre personalitatea noastră și ne conturează stilul personal cu nuanțe și palete coloristice dintre cele mai variate.

Anul 2018 se anunță a fi unul în care trendul se îndreaptă către două direcții simultan. Pe de-o parte la mare căutare vor fi culorile puternice și vibrante de picturile franțuzești, iar de cealaltă parte se situează culorile deschise și pastelate în mare vogă anul acesta atât pentru bărbați cât și pentru femei. În concluzie, anul 2018 se anunță unul plin de culoare, de veselie și de vivacitatea pe care o oferă noile nuanțe coloristice. În societatea vizuală în care trăim știm cu toții că paleta coloristică a vestimentației are un rol deosebit de important, deoarece prin intermediul culorilor reușim să ne exprimăm stilul și personalitatea și să radiem în fiecare zi. Să ne bucurăm anul acesta de culori și să le purtăm inteligent pentru a fi mereu la înălțime si a avea un look de invidiat!

 

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: Kreyon

 

 

Facebook Comments

Post a comment