Women’s Cafe- Eugenia Negru „Arată cât poți de bine! Din culisele carierei de succes Eugeny!”

Arată cât poți de bine – cine ți-a spus că dragostea e oarbă?!

Acesta este principiul și logotipul muncii sale și știe că tot ce este frumos în lumea asta se datorează în mare parte excelenței feminine. Deosebită și grațioasă prin atitudine și frumusețe, știe cât de mult trebuie să lupți, pentru a-ți vedea visele împlinite. Este o perfecționistă și adoră tot ceea ce face, iar munca în domeniul frumuseții, o face fericită, dându-i forță să realizeze lucruri minunate.

Este fondatoarea salonului de estetică și remodelare corporală, care-i poartă numele și nu face altceva zi de zi, decât să redea frumusețea tuturor femeilor, să le facă fericite și împlinite! Despre asta și multe altele, vom vorbi de după culise cu enigmatica – Eugenia Negru!

Orice succes într-o anumită activitate/afacere are și un debut, al tău cum a fost și de ce anume acest domeniu al artei frumuseții?

Am ales acest domeniu, fiindcă eu singură aveam nevoie, să apelez cu regularitate la cosmetolog, având o piele mai problematică îmi dau bine seama, cât de mulți bani trebuie să scoată din buzunar o femeie  pentru procedurile estetice. Cert este, căci cosmetologia în zilele noastre nu este ieftină și convenabilă tuturor femeilor. Aici, mi-a venit ideea să deschid un salon de frumusețe și remodelare corporală, în care politica prețurilor să fie cât mai potrivită, pentru a putea oferi posibilitate unui număr mai mare de femei să se bucure și să-și poata permite careva proceduri atât de necesare.

Clientul mulțumit și împlinit va reveni mereu. Va fi cel care va aprecia și recomanda prietenilor săi, cunoștințelor, salonul în care-ți desfășori activitatea. Este foarte important să lucrezi în așa mod, încât numele să te reprezinte mereu!

Au fost și momente când ai crezut că poți ceda sau te-ai gândit că te poți reprofila?

Niciodată nu m-am gândit să cedez, pentru că firea mea este puternică și optimistă, fiind clar de la bun început, că va fi nevoie de multă muncă. Nu m-am gândit să mă reprofilez, dar m-am gândit, și chiar suntem în proces de extindere a salonului, cu adăugarea serviciilor de make – up, coafură și manichiură.

Cum creezi și întreții atmosfera caldă și relaxantă a acestui loc minunat?

Simplitatea și amabilitatea, întotdeauna au fost puncte forte pentru a cuceri inimi. Noi suntem conștiente că femeile care vin la noi, pe lângă faptul că doresc să obțină un rezultat optimal, mai doresc să se relaxeze de soți, copii și muncă. Zâmbetele și fețele senine ale specialistelor noastre în estetică, fac ca orice clientă să fie relaxată la maximum!

Ce secrete deține Eugenia, pentru un mod sănătos de viață?

Un mod de viață sănătos, înseamnă în primul rând o alimentație corectă, asta specific de fiecare dată când ne pășesc pragul clientele care doresc să slăbească. Încerc să le explic, căci cheia succesului este alimentația, și la fel compatibilitatea cu un anumit gen de sport, pentru suflet. Activitatea fizică, pe lângă faptul că ne ajută să ne formăm un corp bine tonifiat, ne mai ajută să ne dezvoltăm sufletește.

Planurile mele de viitor sunt în proces de realizare. Aici se regăsesc și extinderea salonului, unde voi putea oferi o gamă mult mai largă de servicii. În rest, nu-mi doresc decât, totul să prospere și să-mi aducă numai împlinire sufletească!

Eugeny – salon de estetică și remodelare corporală

Text: Valeria Mocanu

PhotoCredit: Valand Magazine