Arată mai tânără în 60 de secunde!

Este bine cunoscut faptul că femeilor nu iubesc să-și dezvăluie vârsta. Totuși, doamnele care reușesc să arate mai tinere decât sunt în realitate nu au nicio problemă în a-și recunoaște vârsta. Iar surpriza interlocutorului este, de regulă, maximă!

Din fericire, toți putem  recunge la niște trucuri pentru a ”scade” câțiva ani din vârsta din buletin. Descoperă, așadar, în rândurile următoare cum să arăți mai tânără într-un timp foarte scurt – 60 de secunde!scapi-de-riduri

Îmbunătățește-ți postura!

În fiecare dimineață, după ce te ridici din pat, adoptă poziția… pisicii. Așază-te în genunchi, cu palmele pe sol, și încovoaie-ți spatele întocmai ca o pisică speriată. Menține această poziție timp de 10 secunde, apoi curbează-ți spatele invers, către sol. Aceste întinderi ale spatelui îmbunătățesc postura, favorizează circulația și înlătură tensiunile acumulate în corp. Fă acest exercițiu timp de 1 minut.

Creează o iluzie optică!

Make-up artiștii ne sfătuiesc să folosim frecvent, la machiajul ochilor, culoarea lavandei. În contrast cu această culoare, pielea pare mai albă, iar roșeața ochilor datorată oboselii, prafului sau alergenilor se atenuează considerabil.

Pentru un efect amplificat, folosește un rimel în nuanța negru întunecat. Prin acest truc, pielea devine mai luminoasă, iar aspectul feței „întinerește”. Și totul se întâmplă în doar 1-2 minute, cât durează să-ți faci acest machiaj simplu.

Scapă de stres!

Oboseala, grijile, stresul ne copleșesc deseori și ne împiedică să ne mai preocupăm de propria imagine. Adesea, cu umerii plecați, cu capul în pământ și cu mintea plină de probleme care necesită rezolvări urgente, uităm să ne mai privim în oglindă. Dacă am face-o, am observa cât de “îmbătrânite” suntem.

O meditație de doar 60 de secunde ne-ar ajuta să scăpăm de anxietate și să ne relaxăm. Patru respirații lente ne ajută aproape instantaneu să ne calmăm, să ne redinamizăm și să devenim productivi.

Savurează mâncarea!

Nu te năpusti asupra farfuriei oricât de înfometată ai fi! Înainte de a face acest lucru, analizează mâncarea din fața ta timp de 60 de secunde: simte-i aroma, imaginează-ți locurile de unde provin ingredientele, apoi savurează prima gură de mâncare.

Bucură-te de aromele, culorile și gusturile preparatelor pe care le consumi și golește-ți mintea de problemele curente. Te vei simți mai bine, te vei relaxa, vei fi mai încrezătoare și crede-ne pe cuvânt că vei arăta cu câțiva ani mai tânără.

Fă exerciții care-ți solicită mușchii mari!

Pentru a “da timpul înapoi” cu câțiva ani, trebuie să ai grijă mare de forma fizică. O poți face tot în 60 de secunde. Axează-te pe mușchii mari – gambe și fese.

Pentru aceste grupe musculare, cele mai eficiente sunt genuflexiunile. Depărtează picioarele, distanța dintre ele fiind egală cu distanța dintre umeri. Îndoaie genunchii și apleacă-te cu șezutul până aproape de podea, ținând spatele drept. În coborâre, duci brațele îndoite în față.

Fă câte genuflexiuni poți timp de 1 minut, cu pauză de 2 secunde între ele. Nu le executa repede, nu vor fi eficiente! Trebuie să simți cum lucrează fiecare dintre cele două categorii de mușchi.

În câteva zile, mușchii mari ai corpului de vor “așeza” mult mai armonios, iar tu vei arăta mult mai tânără.

Acum că ai aflat cum să arăți mai tânără cât ai bate din palme, pe care dintre aceste trucuri îl vei pune în aplicare?

Sperăm că sfaturile îți vor prinde bine!

 

Facebook Comments

Post a comment