Bucate japoneze și thailandeze de nota 10 – ESUSHI a deschis primul său local.

În căutarea unui meniu perfect, adesea suntem gata la sute de experimente: uneori acestea ne frapează cu un gust delicios, alteori cu unul specific. În ultimii ani, bucătăria Răsăritului a devenit tot mai populară.

La finele lunii mai, anul curent deja cunoscutul brand ESUSHI – specializat în pregătirea și livrarea de sushi, bucătărie japoneză și thailandeză a deschis un local, unde amatorii meniului ESUSHI pot savura bucatele preferate, într-o atmosferă liniștită și lejeră. Noul local este localizat pe adresa str. Kiev 6/1 și vine să uimească toți oaspeții săi.

”Gama variată de bucate ESUSHI poate fi servită și în incinta restaurantului (str. Kiev 6/1).”

Dacă am parcurge istoria localului aflăm că la început Esushi a fost creat ca magazin de sushi cu serviciu de livrare. De aici s-a creat și denumirea localului ,,Ia sushi cu tine’’, însă datorită multiplelor solicitări din partea consumatorilor de a savura produsele în local nu doar acasă, a fost luată decizia de a deschide restaurantul.

Bucătărie de tip deschis.

Astfel, pentru a inspira încrederea oaspeților noul local a optat pentru o bucătărie de tip deschis, iar calitatea este asigurată atât prin produse originale japoneze, prin prospețimea lor, cât și prin pregătirea bucatelor pe loc.

Design interior plăcut și confortabil.

Pentru că își doresc ca vizitatorii localului să se simtă plăcut și confortabil nici design-ul restaurantului nu a fost ales întâmplător, reprezentative fiind culorile aprinse și pline de viață. Oranj este specificul brand-ului fiind o nuanță care exprimă: energie, optimism, curaj și încredere, cosiderată și culoare fericirii. Iar negru este o culoarea formală ce inspiră: putere, stil și eleganță. Însă la fel cum produsele și anturajul contează nu putem să nu remarcăm  și personalul companiei care este unul energic și hotărât.

,,Colaborarea, sinceritatea și ajutorul reciproc este cheia succesului nostru profesional, suntem ambițioși  dar deschiși noilor idei doar pentru ca să devenim mai buni, anume din acest motiv tindem la un service mai familiar ca să fim mai aproape de oaspeții noștri’’– menționează echipa localului.

O gamă cât mai variată de bucate cu o calitate impecabilă de deservire și gusturi pentru orice gurmand.

Dacă ne întrebăm cum s-a fondat Esushi descoperim că serviciul livrare a fost temelia companiei, inițial creată pentru a oferi posibilitatea de a savura bucate japoneze acasă, mai apoi misiunea lor fiind să ofere o gamă cât mai variată de bucate cu o calitate impecabilă de deservire și gusturi pentru orice gurmand.

Astăzi toate persoanele pasionate de bucătăria japoneză și thailandeză sunt aștepate în incinta restaurantului Esushi pentru a savura cu plăcere bucatele pregătite în incinta localului.

 ,,Rar când scriu comentarii. dar astăzi am comandat și am rămas mulțumită. Începând de la dra care a reluat comanda și amabil m-a ajutat să aleg explicându-mi ingredientele cu răbdare, până la curierul ce a adus la timp comanda de sushi foarte gustoase și proaspete! Cutiuța în care sânt aduse e mai comodă ca la alții. Bravo mă bucur că mai sunt companii care bucură clienții! Voi mai apela!’’ – menționează Laurenția Panetovschii, pe pagina de facebook ESUSHI.

,,Cele mai bune sushi din oraș! Deservirea,localul excelent!” – – menționează Anna Constantinov, pe pagina de facebook ESUSHI.

,,Bravo! Am apreciat meniul divers, bucatele delicioase și personalul amabil! Vom mai reveni cu plăcere.” – – menționează Corina Moisei, pe pagina de facebook ESUSHI.

 Calitate garantată a bucatelor delicioase la un preț rezonabil.

Menționăm că principiile fundamentale ale restaurantului sunt: calitatea garantată a bucatelor delicioase la un preț rezonabil. Esushi mereu are ușile deschise pentru cei care iși doresc o delectare imaginară, dar și gustoasă în Japonia.

ESUSHI

Str. Kiev 6/1

Tel. +373 60 579 579

www.esushi.md