Business Lady 2017

Dăm start voting-ul pentru titlul de BUSINESS LADY 2017 by VALAND.

De data aceasta propunem 9 nominații pentru decernări:  Sănătate; Beauty; SPA; Restaurante& Hoteluri; Home& Decor; Fashion; Vinificație,Turism; Comerț &Managment.
Voting-ul se va finaliza la data de 01 martie 2017, ora 12:00 și va urma cu un eveniment inedit în stilul VALAND Magazine, în cadrul căruia cele 9 femei de succes vor putea să-și ridice trofeele.  După tradiție, la aceeași gală va fi prezentată și ediția primăvară-vară VALAND Magazine – de data aceasta într-un nou format. În cadrul noii ediții a revistei publicul va putea cunoaște istoriile de succes ale eroinelor sale.
VALAND Magazine și-a creat o tradiție ca în luna dedicată femeilor – luna martie, să premieze cele mai de succes femei ale Moldovei. Este o adevărată plăcere de a culege roadele și a fi alături de cei ce într-adevăr au muncit un an întreg, pentru o viață mai bună. Premiile BUSINESS LADY by VALAND sunt de facto un instrument, menit să aducă lumină peste acele femei de succes ale societății.  Suntem la cea de a II-a ediție, care promite a fi și mai înteresantă, și mai frumoasă, și mai deosebită. Să câștige cei mai buni!” – menționează Valentina Andronic, autoarea proiectului și fondatoarea VALAND Magazine.

Sănătate

nina

Beauty

marina

SPA

spa

Fashion

olga crismaru

Restaurante&Hoteluri

res

Home&Decor 

home

Vinificație 

vinificatie

Comerț & Management

tatiana

Turism

turism