“Scapă de kilogramele în plus acumulate de sărbători. Sfatul expertului Iuliana Poghircă!”

Iuliana Poghircă este specialista care ține foarte mult la frumusețea siluetei feminine și desigur, că deține toate armele împotriva imperfecțiunilor. Este ferm convinsă că toate problemele cosmetologice și corporale au o soluție, iar orice femeie trebuie mereu să arate bine. Desigur, după multe bucate aromate și foarte delicioase, nouă, tuturor, îndeosebi femeilor ne dau bătăi de cap și câteva kilograme în plus, dar ce-i de făcut când ne tentează din plin magia sărbătorilor. Important este, că acum acest aspect nu mai rămâne o problemă, deoarece datorită celor mai inovative și sofisticate proceduri corporale putem scăpa și repede, și fără prea mult efort de toate kilogramele acumulate. Frumusețea tenului și a siluetei poate fi sculptată prin diverse metode, însă pentru o eficiență maximă, Iuliana ne recomandă combinarea unei diete sănătoase cu efectuarea de sport și desigur, realizarea de tratamente corporale. Când vine vorba de procedurile corporale destinate remodelării corporale și estompării celulitei, tehnologia este aliata ei. Un tratament eficient, rapid și confortabil, care tonifică pielea și topește surplusul de grăsimi îl veți găsi doar la Centrul de Estetică și Remodelare Corporală – Iuliana Beauty.

Odată cu noul an, vin și noutățile în materie de remodelare corporală?

În noul an ne străduim să venim cu noi oferte pentru tratamentele corporale și faciale. Acum avem reduceri de la 20% până la 50% la diferite pachete de proceduri.

Cu ce vrea să ne surprindă în noul sezon  Iuliana Beauty?

Pentru că suntem în perioada rece a anului, recomandăm tratamente faciale clientelor noastre precum: MicroPen, Microdermabraziunea cu pulbere de diamnat plus mezotareapia virtuală, desigur că și curățarea tenului cu ultrasunet sau manual, Masca SkinTech, Liftexpress, radiofrecvența facială, etc.

De sărbători am consumat mai multe alimente bogate în carbohidrați, de aceea recomandăm clientelor să revină la alimentația corectă de 4-5 mese pe zi, să vină la salon pentru proceduri de remodelare corporală și anticelulitice, și dacă le permite sănătatea să meargă și la sala de sport.

Care sunt procedurile care aduc cu sine rezultate uluitoare rapid și fără prea mult efort?

Toate procedurile își au rolul său, deja depinde de la ce problemă pornim și ce rezultatat ne dorim să obținem. Aș putea enumara câteva din procedurile care sunt în top la noi în Salonul Iuliana Beauty: Himfu, Radiofrecventa Premium RF, Masaj trasdermic, LipoLaser, Împachetări la Tunel cu Infraroșu, Crioradiofrecvența, PresoDrenaj, etc.

Totuși ce proceduri e mai bine să alegem și în număr de câte ședințe?

Pentru un rezultat bun se fac în medie de la 10-20 de ședinte. Procedurile se pot face în fiecare zi sau peste 2-3 zile, în dependență de cât timp liber dispune fieacare clientă.

     Avem limitări sau contraindicații la anumite alimente sau activități pe parcursul realizării procedurilor corporale, anume pentru slăbire?

În timpul procedurilor de remodelare corporală recomandăm să se consume mai multe proteine, legume, fructe și mai puține paste făinoase, dulciuri, sucuri din comerț.

Important este ca să știți că pentru orice problemă de acest gen se va găsi și o soluție, o echipă de specialiști pe potrivă, precum cei de la Centrul Iuliana Beauty, care vor sculpta corpul dumneavoastră precum adevărații giuvaieri, iar tenul va radia de frumusețe și sănătate!

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală