“Ce lenjerie purtăm în 2018. Cele mai sofisticate modele ale brandului O&C Bralettes de la Cătălina Osipov!”

Nu a trecut mult timp, căci iarna și-a intrat pe deplin în drepturi și ne fascinează cu frumoasele sărbători, așa cum se întâmplă an de an. Iarna e un prilej deosebit ca să redescoperim femeia din noi, să arătăm pur și simplu senzațional, să uităm că afară este frig, și să ne lăsăm inhibițiile de altă dată. E timpul să ne simțim fermecătoare, să avem un atuu cu care să putem cuceri, să uităm de lucruri interzise, să încercăm să ne exprimăm atât cu sufletul cât și cu frumusețea corpului nostru. Această exteriorizare este deopotrivă cu ceea ce simțim și ne dorim să fim, iar ca femei, ne dorim mereu să fim frumoase, atrăgătoare, seducătoare și să avem acea strălucire care să fie exact cireașa de pe tort. Dacă exact asta intenționează să facă orice femeie, pentru care sărbătorile nu pot trece pe alături, atunci senzaționala, Cătălina Osipov, are pentru noi lenjeria de corp pe care o visam mereu. Seturile care pur și simplu îți vor tăia respirația, sunt cele care vor dicta pulsul acestei ierni și a sărbătorilor feerice!

Cu ce va debuta anul 2018 pentru Cătălina Osipov referindu-ne la activitatea pe care o desfășori ?

Anul 2018 promite a fi foarte productiv și interesant pentru O&C Bralettes, fiindcă am debutat din primele zile cu deschiderea mult așteptatului showroom, în incinta căruia se află și atelierul mult dorit! Aici vor fi zilele mele de creație și întîlnirile cu iubitele cliente!

Strategia pe care o voi aborda de acum în acolo, este să  am o atitudine mai specială față de creațiile pe care le fac, altfel, le voi privi de acum încolo atât ca pe un hobby, cât și ca pe un job, ca pe o afacere!

Cu ce modele de lenjerie planifici să ne surprinzi în sezonul ce urmează? Ai careva idei pe care le vei lansa curând?

În sezonul ce urmează neapărat vin cu o colecție de lenjerie și de costume de baie! Ne pregătim de sezonul cald și ne înarmăm la maxim! Plus la toate în showroom-ul nostru regulat vor apărea noi modele, oferte, loterii.

De ce vom ține cont în acest an când ne vom alege și asorta lenjeria intimă?

Mereu sunt de părerea că lenjeria o alegem nu după tendințe, dar după cerințe, după corp, după trăsături! Nu mă pot conduce după tendințele casei de modă, pentru că totuși ceea ce fac eu, rămâne la nivel individual, personal! Este mai mult decât o linie de lenjerie! Colecțiile care le fac vin mai mult că un sfat în alegerea, combinarea, sortarea seturilor, atunci când clientele își compun setul dorit!

Pentru ce culori este cazul să optăm mai mult? De ce?

Dacă e să luăm garderoba de la zero ceea ce ține de lenjerie, neapărat trebuie să avem culorile clasice ca negru și alb, ele nu trebuie să dispară! După care desigur, în dependență de preferințele fiecărei doamne, alegem seturile pentru ocazie care pot fi roșu, bordo, verde, albastru. Seturi mai gingașe în roz, mentă, chiar și galben! Repet, este cu totul individual fiecare culoare pentru care optăm !

Planifici să faci chiar și o prezentare a colecției tale de lenjerie intimă?

De fiecare dată la lansarea colecției încerc neapărat să organizez și defilarea ei, în cadrul altor evenimente, sau lansări! Sper și colecțiile care urmează să bucure publicul și cu o prezentare live.

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: arhivă personală