Margot Robbie

Cu un accent minimal de culoare în jurul ochilor, buzele lui Margot par să fie elementul de la care chiar nu ne putem lua ochii cel puțin până când vom reuși să îl copiem cu fidelitate. Secretul stă în aplicarea fondului de ten și a rujului, ambele în texturi mate. Bobul a fost stilizat foarte drept și simplu, perfect complementar atitudinii și machiajului.

Emma Stone

Dacă Margot Robbie ar fi stat acasă, titlul de cel mai bun machiaj al buzelor ar fi ajuns la Emma Stone. Chiar și aşa, Emma reușeste să arate foarte proaspăt cu un machiaj care implică accente pe buze, pomeți și ochi, în contrast cu nuanţa rochiei. Lookul ei a fost completat de bobul prins într-un side part retro.

Julianne Moore

Câștigătoarea premiului Oscar pentru Cea mai bună actriță a asortat rochiei Chanel Couture un machiaj foarte natural, cu accente șterse de culoare pe buze și o privire conturată, cu gene false. Părul pieptănat pe o parte şi iată secretul lookul ei.

Jessica Chastain

A fost ca o gură de aer proaspăt! Deși nu a fost singura apariție ultrafeminină, ea ne-a cucerit prin simplitatea coafurii ca de mătase care îi cădea liber pe umeri. Machiajul? Accentul cade pe privire datorită tușelor brune care îi conturează discret ochii iar pomeții strălucesc sub un fard de culoarea trandafirului englezesc. Restul machiajului este frapant de natural pentru aparițiile Jessicăi pe covorul roșu.

Cate Blanchett

A purtat o coafură aparent dezordonată căreia i-a asociat un machiaj minimalist, dar foarte proaspăt. Imaginea unitară a chipului s-a bazat pe un ruj aproape imperceptibil în tonuri de piersică și un machiaj al ochilor luminos, conturat de mascara.

Sienna Miller

Smoky eyes natural? Da, în cazul Siennei Miller, dacă combini un machiaj tip cat-eye cuminte, dar concentrat cu o coafură tip wet-look discretă. Buzele și pomeții sunt atinse insesizabil de culoare, echilibrând apariția în întregime. Te încurajăm să reţii coafura pentru viitoare referință!

Naomi Watts

Încheiem seria aparițiilor curajoase cu Naomi Watts care a mers destul de departe cu bucle dezordonate, pomeți conturați și ruj intens. Secretul? Rochia tip bandeau care le întregește.

Lupita Nyong’o

Vor conteni vreodată reacțiile pline de admirație la adresa aparițiilor Lupitei pe covorul roșu? Noi suntem destul de convinse că nu. De data aceasta a purtat o rochie custom made Calvin Klein pe care a reușit să o eclipseze prin simplitatea machiajului și a coafurii. Regula de bază? Dacă rochia strălucește, ai grija să strălucești și tu…discret.

Chrissy Teigen

În seara Oscarurilor, Chrissy Teigen a reușit să ne aducă aminte de aparițiile lui Beyonce Knowles. Coafura cu aer retro s-a alăturat pielii strălucitoare și tușelor cremoase de ruj burgundy. Recunoscută pentru personalitatea sa debordantă, Chrissy îsi poartă machiajul și coafura cu multă convingere, un pont pe care ar trebui să îl iei foarte serios în considerare.