Charismatica Cătălina Lupei a devenit ”Miss Oktoberfest 2015” – Detalii din culise.

Un titlu bine meritat și mult râvnit, ”Miss Oktoberfest” a fost câștigat de Cătălina Lupei. Carismatica și talentata ”Miss Oktoberfest”, a cucerit tot publicul prezent la eveniment. Fiecare probă din concurs a fost realizată cu multă ingeniozitate și farmec, – ”mi-au placut probele , în cadrul lor noi am avut ocazia să demonstrăm cât de organizate, sexy, și deștepte sunt moldovencele.”

O ambianță veselă a predominat toată seara la berăria Draft, – ”Oktoberfest-ul din această seara a fost peste așteptarile mele. Un show grandios, bine organizat, cu un moderator care cred că a distrat atât publicul cât și pe noi participantele.” – ne-a povestit Cătălina.

Titlul de ”Miss Oktoberfest” a fost dorit de toate participantele, însă doar Cătălina, a reușit să convingă publicul că îl merită cu adevărat. Cât despre titlu, da, doream să câștig și m-am pregătit pentru aceasta. Știți cum se spune: munca bună se răsplătește. În plus nu m-am așteptat să am atâția susținători, fapt care mi-a dat mult curaj. Cred că m-am prezentat bine  întrucât însăși eu sunt mândră de mine. Pe această cale vreau să mulțumesc juriului pentru că mi-au acordat acest titlu, și au văzut în mine potențial pentru a fi ”Miss Oktoberfest”.”

O seară plină de emoții și momente inedite, participantele au salutat ideea organizării concursului și susțin că sunt binevenite. ”Într-un cuvint, e foarte frumos că se organizează așa concursuri și la noi în țară, și încurajez desfășurarea lor! E ceva unic, avem și noi MoldovaFest!”

Miss OktoberFest este o tradiție ce vine din Germanie și implementată în R. Moldova de rețeaua de berării DRAFT. Evenimentul s-a desfășurat și datorită sprijinului partenerilor: Partenerul General – EFES Moldova, partenerii Clinica Stomatologică Dr. Grossu, Vion Cosmetics – Чёрный Жемчуг, Medpark Beauty Center, Intimo și desigur Programa de slăbire a T. Kazantzeva. Stiliștii vestimentari ai evenimentului: Atelierul Cosânzeana și salonul Doctor Lica.

Ne revedem la Miss OktoberFest 2016!

Text: Veronica Tocarciuc