Women’s Cafe: Cătălina Osipov – Gontea: „Lenjeria redă încrederea în sine, aprinde focul dintre doi îndrăgostiți.”

Tânără, visătoare, ambițioasă, dornică de a crea și a lansa lucruri noi, e cea care știe unde pot fi ascunse secretele frumuseții feminine. Deja cu o carieră și o activitate bine pusă pe roate, decisă și sigură de tot ceea ce face, a descoperit cât de frumos se poate crea și accesoriza lenjeria intimă pentru femei. Descoperim împreună cu Cătălina Osipov – Gontea, care a înființat faimosul nume, marca O&C Bralettes și realizează orice detaliu cu pasiune și dăruire. A făcut fericite multe femei, care poartă articolele ei și este mândră de tot ceea ce a obținut cu mare succes. Susținută mereu de familie și cei dragi, Cătălina împărtășește tuturor admiratoarelor ei, cum e să culegi aceste roade și cât de mult a marcat-o această muncă, prin care zi de zi este încrezătoare și optimistă că va realiza lucruri mărețe, iar lenjeria semnată de numelele ei va ajunge departe.

Orice succes într-o anumită activitate/afacere are și un debut, al tău cum a fost?

Debutul meu a fost atât de spontan, încât nici până acum parcă nu-mi dau seama că într-adevăr am ajuns la etapa dată în activitatea pe care o reprezint, una care a devenit deja o afacere ce-mi aduce nu doar plăcere, dar și un venit! Totul a început când am dorit să fac un cadou deosebit și râvnit de mult timp de nașa mea de cununie. După o noapte de muncă asiduă, am făcut un set de lenjerie, după care au urmat multă admirație din partea fetelor care a văzut creația, la ziua ei de naștere. Am fost încurajată să postez câteva poze pe Facebook și am făcut-o, iar peste câteva zile deja veneau primele comenzi. De la o clientă la alta, am ajuns să creez și să cos lenjerie pentru cele mai rafinate doamne de la noi din Chișinău și nu numai.

De ce anume acest domeniu al artei frumuseții și nu altceva?

Deseori primesc întrebarea de ce anume lenjerie, dar nu altceva? Nu pot să găsesc răspunsul exact la această întrebare, cred că, pur și simplu am simțit că e ceva al meu, ceva ce aparține sufletului. Iubesc să dăruiesc câte o părticică din mine prin fiecare set creat.

Cum crezi, ce gusturi trebuie să dețină o femeie ca să poarte lenjerie intimă, marca O&C Bralettes by Osipov Cătălina?

Pentru a purta lenjeria O&C Bralettes nu e nevoie să ai anumite trăsături ale corpului, sau de caracter. Lenjeria redă încrederea în sine, aprinde focul dintre doi îndrăgostiți, dă farmec chiar și puloverului îmbrăcat deasupra.

În această activitate au fost diferite momente, au fost și o să fie. Anume cele care te tentează să cedezi, pentru că, în pofida faptului, că fac un lucru care-l iubesc la nebunie, este foarte greu, obositor și extenuant, dar după fiecare dezamăgire sau greutate, ridic capul sus, și îmi spun mereu: „Prin greutăți spre stele!”

Atmosfera caldă și relaxantă a locului unde prind viață aceste minunății, cum o creezi și întreții ?

La început totul era atât de simplu: mașina de cusut, televizorul cu muzica pe fundal și fetița mea lângă mine, dormind sau alergând prin casă. Acum însă, lucrurile stau altfel, am atelierul și showroom-ul mult dorit, care din noul an va începe a primi și primii vizitatori, și am o satisfacție și o mândrie enormă de ceea ce fac!

 

Ce secrete deține Cătălina, pentru a crea asemenea modele senzaționale și deosebit de frumoase?

Secrete? Nu știu dacă sunt, poate doar ceea că dorm prea puțin și astfel îmi vin ideile mai bine în cap, și culmea, atunci când văd că e ora 3-4 dimineață și trebuie deja să merg la culcare, atunci și vin “secretele date în cap”. Iar dacă serios, cred că este mai mult intuiție. Nu mă țin de trenduri, de modă, fac ceea ce îmi place mie, ce cred că poate să le placă si celor din jur.

Ce așteptări și schimbări are Cătălina Osipov – Gontea de la frumusețe și modele de lenjerie intimă?

Pe viitor vor fi noi colecții, cu noi idei, un showroom – atelier cu un format deosebit, unde vor fi nu doar lucrările mele pregătite, dar și o să aveți posibilitatea să vedeți creațiile în proces, cu “elevele mele”, așa să le numesc, cărora am încercat să le transmit fiecare secret și fiecare criteriu ce ține de crearea lenjeriei.

Restul urmează să vină de la sine: noi proiecte, noi cunoștințe, multe cliente fidele și mulțumite! Asta e prognoza mea pentru viitor!

Text: Mocanu Valeria

PhotoCredit: Kreyon