Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

Nu doar femeile sunt din ce în ce mai pasionate de modă și de imaginea lor. Bărbații acordă acestui aspect al vieții lor foarte multă atenție. Cel mai simplu și eficient poți să-ți faci o părere despre un bărbat, observând stilul acestuia. Mai exact, după felul cum își alege îmbrăcămintea, se poate vedea dacă ține la propria imagine, cât de atent este la detalii, cât de bine cunoaște dress code-ul, în funcție de evenimentul la care merge și  cât de mult se respectă.

Astfel am pregătit un top de 10 piese vestimentare care nu pot lipsi din garderoba oricărui bărbat.

Cămașa

Este cel mai important articol pe care ar trebui să-l dețină un bărbat în garderoba sa. Ea merge purtată aproape în orice combinație și în orice situație. Poate fi folosiă la locul de muncă, interviu, club, la o întâlnire cu o persoană de sex opus, etc.

 

Jeanșii

Sunt un articol clasic care îi poate  salva pe bărbați în multe situații. Cele mai răspândite culori sunt cele de albastu închis și negru, iar asortate cu o cămașă albă încheie un look perfect.

Cravata

Un bărbat bine îmbrăcat are nevoie și de accesorii. O cravată poate completa ținuta și să mențină imaginea clasică alături de jeanșii negri și cămașa albă.

Sacoul

El, trebuie asociat cu o piesă de rezistență deoarece la evenimentele importante,  va scoate din impas orice bărbat dacă este purtat alături de cămașa alba, cravata și jeanși.

Pantofii

Ca garderoba abordată de bărbați să reziste în timp va fi  nevoie de o pereche de pantofi negri din piele care să meargă la majoritatea vestimentației.

Cureaua

Ea trebuie să fie din piele și neagră pentru a se putea potrivi cu elementele esențiale din garderobă

Tricoul polo

Câteodată trebuie să fie și mai relaxați iar pentru a adăuga un accent sport este nevoie de acest tricou polo.

 

Fularul

Vor fi momente în care trebuie să se protejeze de temperaturile scăzute. Aici este la alegerea fiecăruia din punct de vedere al nuanței neutră sau colorată având în vedere doar cu ce haină se asortează acest fular.

 

Cardiganul

El poate fi înlocuitorul sacoului și poate fi folosit ca și un element de layer-ing.

Haina de iarnă

-haine-barbati-iarna-

Bărbații optează cel mai des pentru o versiune cât mai simplă și clasică. Dese ori aleg între gri și negru. Însă un plus de culoare nu va aduce mari prejudicii imagini, din contra vor aduce prospețime în ținutele monotone.

Facebook Comments

Post a comment