Ce s-a schimbat în viața Nataliei Duminica la cei 26 ani?!

Timpul trece și an după an serbăm zile de naștere. Se spune că cu fiecare an devenim mai înțelepți, buni și înțelegători.

Recent, Natalia Duminică și-a serbat cea de a 26-a zi de naștere. Și pentru că prietenii s-au obișnuit deja cu faptul că Natalia dă chef și petrecere în fiecare an, nimeni nu a ezitat să fie prezent.

La sigur, regina belledance-lui știe cum se petrece! Într-o companie bună și prietenoasă, oaspeții Nataliei au dansat, participat la diferite concursuri și desigur au ascultat muzică bună.

Deși, redacția noastră își dă alte întrebări: cum se simte regina belledance-lui la cei 26 anișori?

”Păi, nu s-a schimbat nimic. Mă simt total împlinită. Prietenii mi-au transformat această zi – în una extraordinară. Iubitul meu m-a vizitat de dimineață, pe când încă dormeam – el era deja la ușă cu flori și cadoul. M-a încântat că am primit de la el amethyst care s-a adeverit a fi piatra zodiei mele – este un fact nou și plăcut pentru mine. După care am petrecut cu colegii de la ansamblul JOC, ne-am asamblat puțin :D. Seara, am dat o petrecere alături de prieteni, colegi și cei mai apropiați oameni.” – menționează artista.

12977151_1049382331767047_5005523116850306828_oMenționăm că Natalia a primit titlulu de Artist Emerit al R. Moldova și a cucerit nu doar publicul din R. Moldova, dar și internațional.

La mulți ani, Natalia Duminica!

Facebook Comments

Post a comment