Ce vor femeile în funcție de culoarea lenjeriei pe care o poartă. Te regăsești?!

Modul în care ne îmbrăcăm, cum vorbim, zodia în care ne-am născut, totul are influență și dezvăluiesc trăsăturile și personalitatea noastră. Chiar și culoarea pe care obișnuim s-o purtăm la lenjeria de corp ne poate arătă ce fel de persoane suntem.

În timp ce unele femei preferă culoarea crem, negru sau alb la lenjeria intimă, altele se duc spre nuanțe precum galben sau portocaliu. Aleg mereu ceea ce le atrage. În plus, se pare că celebritățile au o influență asupra schimbării gustului când vine vorba de culorile lenjeriei intime, dar și marca. Acum ceva timp, toate femeile alegeau doar nuanțe de nude sau alb, dar acum acest lucru nu este doar o chestie de preferință. O persoană îi poate spune alteia ce culoare este potrivită tonului pielii pe care-l are. Sună interesant? Iată ce trăsături ascunde culoarea preferată la lenjeria intimă:

Roz

Rozul este asociat cu o culoare proaspătă, iar atunci când vine vorba de lenjerie intimă roz, femeile care o aleg sunt timide și respectuoase. Chiar dacă au și scăpări obraznice câteodată, ele preferă să fie tăcute și timide, mai ales la început. În plus, sunt drăguțe, politicoase și realiste, și sunt considerate cele mai de încredere persoane.

Alb

În timp ce majoritatea femeilor de peste 30 sau 40 de ani preferă să poarte lenjerie intimă albă, ea prezintă o parte delicată a personalității lor. Cred în frumusețea interioară, mai degrabă, decât în cea exterioară. Totodată, ele consideră că trebuie să fie sexy la momentul potrivit și la locul potrivit. În plus, sunt deschise, inteligente, dar uneori plictisitoare.

Roșu

Roșu este culoarea senzualității și femeile care preferă să poarte lenjerie intimă roșie vor să stimuleze partea lor sexy și seducătoare și sunt în căutarea unei relații. De asemenea, au încredere în ele, sunt conștiente de felul în care arată și nu dau niciodată înapoi.

Violet

Chiar dacă este mai greu de găsit,multe femei o preferă și o caută până o găsesc. Femeile care preferă culoarea violet la lenjeria de corp sunt simple, dar elegante în același timp. Prin natura lor sunt introvertite și optează pentru colectarea de lucruri rare. În plus, este adesea nuanța asociată regalității și rafinamentului.

Negru

Bumbac sau mătase, negru este a doua culoare după alb pe care femeile o preferă la lenjeria intimă. Optează pentru această culoare femeile care știu cum să atragă un bărbat fără să se străduiască prea mult. De asemenea, sunt cunoscute ca fiind în căutarea unui partener cu care să aibă o relație de lungă durată, dar și de care ele să fie atrase fizic și emoțional. Ele sunt păsări călătoare.

Galben

Fiind o culoare mai rară la lenjeria intimă, femeile care aleg galben au o personalitate transparentă și realistă. Poți avea încredere în doamnele care poartă lenjerie de corp galbenă, deoarece acestea sunt sufletiste și sar mereu în ajutor.

Nude sau crem

După alb și negru, preferate de femei sunt nuanțele nude. Cele care optează pentru această culoare la lenjeria de corp nu se adaptează repede la medii noi, și sunt rigide când trebuie să ia o decizie. În plus, sunt singure, nu le plac petrecerile sau reuniunile, ci le place să stea departe de oameni.

Text: Mocanu Valeria

Facebook Comments

Post a comment