Ce vor îmbrăca sportivii din diferite țări la Olimpiada din 2016

Rusia

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2016 sportivii ruși vor fi în costume albastru închis cu marginea albă, peste o cămașă albă cu un papion bordo, pantaloni bej și adidași de culoare albastru închis pe o talpă albă. Femeile vor purta toate aceleași jachete, camasă, fustă bej până la genunchi.

SUA


Prezentată de Ralph Lauren, uniform echipei din SUA a fost făcut în culorile tradiționale ale steagului american. Jachete de culoare albastru închis cu nasturi aurii, pe care este gravat  simbolurile olimpice, pantaloni albi. Atunci când sau proiectat forma, sa luat în considerare clima caldă din Brazilia, moda, și desigur, confortul.

Cuba

Echipa din Cuba a fost cea mai norocoasă. Nu numai uniforma lora fost proectată de Christian Louboutin, dar și de faptul că fanii din întreaga lume au apreciat uniforma. Potrivit designerului, sportivii înșiși, natura, cultura și istoria insulei Cuba au servit ca sursă de inspirație pentru el.

Franța

Echipa națională franceză din nou poartă o uniform de la casa de modă Lacoste. În acest moment, brand-ul a dezvoltat o formă destul de liberă, care nu împiedică circulația și nu în ultimul rând, este foarte la modă. Pantaloni de bumbac alb, tricou, camasa foarte lungi, bombardier albastru închis, și, desigur, logo-ul celebru sub forma unui crocodil, care a fost pictat cu ocazia Jocurilor Olimpice din culorile drapelului francez.

Italia

În mod tradițional pentru uniformele  olimpice a sportiviilor italieni lucreaza brand-ul Giorgio Armani. În prezentarea  din Milano, designerul a prezentat un sacou cu mâneci lungi, pantaloni scurți, bombardiere și polo clasic. Toate sunt  în culorile negru și alb și decorate cu detalii de aur.

Marea Britanie

Pentru echipamentele  sportiviilor britanici din nou a muncit Stella McCartney, a dezvoltat o formă pentru Jocurile Olimpice de la Rio, împreună cu compania Adidas. Însăși Stella a spus că forma acestui an a devenit mai ușor și mai confortabilă. În acest caz, acesta respectă toate legile esteticii sportive: formă s-au dovedit vie și la modă. Îmbrăcămintea este făcută într-o culoare de roșu aprins, albastru închis și alb și este decorată cu imprimeuri în formă de pavilionul britanic și stema.

Coreea de Sud

Când sa proiectat forma pentru sportivii lor, designeri sud-coreeni sau ghidat în primul rând de securitatea delegației olimpice. Toate elementele de dulap Olimpicilor sunt impregnate cu o soluție specială împotriva țânțarilor care poartă virusul periculos Zika.

Text: Olga Mînzat

Sursă foto: marieclaire.ru

Facebook Comments

Post a comment