Cea mai nouă colecție de machiaj: Guerlain Bloom of Rose.

O serie de texturi sofisticate, cu balsamuri de buze colorate, farduri de pleoape, în casete de patru sau șase nuanțe, și un blush luminos. Colecția de toamnă 2015 Guerlain, Bloom of Rose, ne ademenește cu balsamuri de buze colorate și infuzate cu extracte hrănitoare. În plus, un blush mătăsos și două palete de farduri completează seria de machiaj Guerlain.

Balsam de buze Kiss Kiss Roselip, Guerlain
Oferă hidratare, efect de plump (volum) și culoare. Balsamul de buze este îmbogățit cu ulei de trandafir și ulei de jojoba și are un ambalaj alb, lacuit, pentru o diferențiere clară față de perechea sa, rujul KissKiss. Este o colecție inspirată de nuanțele delicate ale petalelor de trandafiri, de la roșu pasional, la roz romantic, natural.

Pleoape și obraji
Guerlain relansează fardul de obraz Rose aux Joues, într-o versiune mono. Noua textură a blush-ului conferă luminozitate pomeților, în trei tonuri delicate ce pot fi combine perfect cu noua gamă KissKiss Roselip. Pentru ochi, încearcă: fardul de ploape cu 6 culori Beaugrenelle sau fardul de ploape cu 4 culori Les Cendres.

Facebook Comments

Post a comment