Cele mai interesante decorațiuni pe care le poți face singură!!!

Vrei să îți decorezi casa intr-un stil inedit, însă nici-un produs din magazinele de decorațiuni nu a reușit să te cucerească? Atunci este cazul sa dai frâu liber imaginației și să realizezi chiar tu obiecte decorative.

Cu puțină creativitate, îndemânare și răbdare, poți realiza obiecte interesante.
Îți venim in ajutor cu cateva sugestii simple, care te vor ajuta să personalizezi fiecare colțisor al casei tale!

Suporturi pentru lumânări.

diy-thursday-closepin-planter-candle-holder-1

Realizează singură suporturi pentru lumânări, care vor da un aer primitor casei tale. Pentru un singur suport, ai nevoie de o cutie goală de conserve și câteva cârlige din lemn de întins rufele. Îndepărtează capacul conservei, iar pe marginea cutiei, de jur imprejurul său, prinde cârligele din lemn. Pentru a da o pată de culoare unei încăperi, poți picta cârligele respective în nuanțr cât mai vii.

Dacă vrei să creezi o atmosferă caldă și intimă, poți confecționa suporturi pentru iluminat, pe care să le agăți de perete. Pentru acest mic proiect ai nevoie de câteva conserve goale, hârtie pentru împachetat cadouri, lipici și sfoară. După ce ai spalat și ai curățat bine conservele, acoperă-le cu hârtie colorată, sau cu material textil, în funcție de preferințele tale. Apoi, cu ajutorul unui cui sau unui obiect ascuțit, pe marginea conservei vei da câte doua găuri, prin care vei introduce sfoara și o vei înnoda.

2c572c86552faa082ee94276782fe59d

La final, leagă suporturile obținute de perete și introdu câte o lumânare mică în fiecare. Le poți prinde chiar și de un umeraș din lemn, pe care apoi să îl agăți de perete.

Brăduți de Crăciun din conuri de brad 

Puteți să-i vopsiți în diferite culori: auriu, argintiu, verde, roșu etc. Apoi, puteți să îi decorați cu acuarele, mărgeluțe, panglici, fundițe sau alte ornamente pe care le aveți acasă. Un brad mare de Crăciun puteți realiza prin lipirea și suprapunerea mai multor conuri de brad. Imaginile cu brăduți de Crăciun realizați din conuri de brad pe care vi le oferim vă pot servi ca sursă de inspirație. Crăciun fericit!

braduti de craciun handmade

Din materiale reciclate poți crea câțiva ingerași extrem de simpatici.

decoratiuni-facute-acasa-ingerasi-pom-craciun_700x554

Globuri de zapada.

1231_768_art_

Pune, din loc în loc, câteva picături de superglue pe fundul borcanului și presară granule de polistiren astfel încât să obții un strat de zăpadă. În centrul borcanului, fixează o figurină (ren, om de zapada, Moș Crăciun, brăduț etc). Așteaptă ca lipiciul să se usuce, apoi presară sclipici și granule de polistiren, umple borcanul cu apă și toarnă câteva picături de glicerină. Pe gura borcanului pune superglue și fixează capacul. Pe exterior, poți decora ornamentul cu fundițe sau alte accesorii în ton cu Crăciunul.

Facebook Comments

Post a comment