“Cele mai răspândite componente privind preparatele pentru biorevitalizarea tenului!”

Biorevitalizarea este una din metodele de îndepărtare a defectelor cosmetice ale pielii. Esența metodei de biorevitalizare constă în alimentarea straturilor profunde ale pielii cu acid hialuronic. Fiind un polimer natural, acidul hialuronic hidratează pielea și regenerează structura acesteia. În același timp, sunt stimulate fibroblastele, responsabile pentru elasticitatea pielii. Biorevitalizarea este cea mai potrivită procedură în cazul necesităţii de hidratare şi de îmbunătăţire a culorii şi texturii pielii, redării elasticității şi fermităţii. Ea nu pur şi simplu îmbunătăţeşte aspectul exterior al tenului, dar şi restabileşte mediul interior, încetinind îmbătrânirea.

Tratamentul constă în injectarea intradermică a preparatelor pe baza de acid hialuronic, vitamine, sau substanţe ce permit restabilirea pH-ului fiziologic al pielii şi ameliorarea activităţii celulare, hidratarea vastă şi de lungă durată, îmbunătăţirea tonusului muscular.

Biorevitalizarea mai este utilizată că şi tratament complex al acneei şi al dereglărilor pigmenatre. Procedura va hidrata pielea feţei, a gîtului, zonei decolte şi a mâinilor, o va face mai elastică şi mai fermă, va netezi ridurile fine. Substanţe active precum (acid hialuronic şi aminoacizi), conţinute în preparat, va recrea condiţii fiziologice favorabile pentru restabilirea celulelor pielii, va încetini îmbătrînirea, dar şi o va proteja de acţiunea negativă a mediului înconjurător. Introducerea acestei substanțe normalizează soluția apoasă echilibrează, stimulează sinteza fibrelor țesutului conjunctiv, mărind astfel elasticitatea pielii, întorcând o umbră sănătoasă pe față. Procedura ajută la îmbunătățirea semnificativă a calității pielii, întinerirea cât mai curând posibil și încetinirea proceselor de îmbătrânire, reducerea defectelor cutanate.

Tipurile de biorevitalizare

  1. Biorevitalizarea feței se realizează în două moduri: acidul hialuronic și peptidele. Acidul hialuronic este o componentă naturală a celulelor pielii responsabile de hrănirea și recuperarea acestora. Odată cu vârsta, capacitatea acesteia scade, așa că este completată cu ajutorul unei proceduri de cosmetologie. Datorită acestor procese naturale biochimice din țesuturi sunt activate, pielea este umezită intens și regenerată.
  2. Biorevitalizarea hialuronică implică două metode alternative de întinerire. Un gel cu conținut de acid poate fi administrat subcutanat cu un ac subțire, așa-numita metodă de injectare. Acesta este un fel de mezoterapie pe suprafața dermei. Urmează punctele de trecere după o astfel de ridicare trecând foarte repede și nu provoacă nici un disconfort. Anestezia zonei dorite se face prin aplicarea unei creme speciale, astfel încât orice senzații dureroase sunt excluse.
  3. Există o metodă non-injectabilă utilizând un fascicul laser. Acoperirea pielii nu este încălcată în acest caz. În plus, laserul cu frecvență joasă aduce senzații plăcute care contribuie la relaxare. Această metodă este eficientă pentru probleme minore superficiale ale pielii.
  4. Un tip nou de biorevitalizare este peptida. Peptidele sunt compuși ai proteinei care promovează reînnoirea și restabilirea structurii celulare a pielii. În acest caz, ele influențează bine starea vaselor, consolidându-și pereții. Ideal pentru persoanele cu probleme și piele subțire, se luptă bine cu manifestările de couperoză. Peptidele clarifică și mărește și culoarea pielii.

Ce rezultat se așteaptă?

Biorevitalizarea va ajuta la eliminarea multor probleme cosmetice ale pielii, și anume:

  • își va restabili structura și elasticitatea;
  • aliniază conturul și tenul;
  • va elimina ridurile mici, faciale;
  • va întineri celulele pielii, va întări vasele;
  • va elimina cercurile întunecate, rețeaua venoasă, pigmentarea;
  • va îmbunătăți starea generală a pielii, îmbătrânirea lentă.

Procedura de biorevitalizare este absolut sigură, fără durere și, cel mai important, foarte eficientă. O abordare extrem de profesională, un confort maxim și rezultate rapide sunt garantate.

Peptidele în produsele de îngrijile a tenului

În ceea ce priveşte agitaţia din jurul peptidelor, chiar dacă sunt motive interesante pentru care să le luăm în seamă, promovarea exagerată ţine de încercarea industriei cosmetice de a convinge că există un ingredient sau un grup de ingrediente care este răspunsul anti îmbătrânire. Nu este adevărat. Nu există o soluţie unică pentru toate semnele de îmbătrânire – deşi, recunoaştem, ar fi minunat să fie aşa simplu. De aceea, trebuie să ţii minte că aşa cum nu există un singur aliment sau supliment alimentar care poate satisface toate necesităție organismului, aşa nu există un “cel mai bun” ingredient sau grup de ingrediente care să le facă pe toate. Pielea este cel mai complex organ din corpul uman, şi aşa cum puteţi să vă imaginaţi, nevoile lui nu pot fi reduse la ce poate face o singură peptidă sau un grup de peptide.

Chiar dacă peptidele nu sunt nişte adevărate minuni, sunt ingrediente bune în produsele de îngrijire, deşi mai avem multe de învăţat pentru a putea folosi peptidele şi să obţinem beneficiile maxime. Cele mai multe peptide acţionează ca agenţi de hidratare şi cele mai multe dintre ele au, în teorie, abilităţi cell-communicating de a ajuta pielea să se vindece. Acestea sunt beneficii de luat în seamă, atâta timp cât nu te bazezi doar pe peptide. E nevoie de un mix de ingrediente anti îmbătrânire ca pielea să arate mai fermă, mai sănătoasă şi, da, mai tânără!

Peptidele nu sunt răspunsul general valabil pentru cei ce se tem de ace! Dar aşa cum se întâmplă cu toate ingredientele, nu sunt singurele de care ai nevoie ca pielea ta să arate mai tânăra şi mai sănătoasă. Aşa că, nu uita că folosirea produselor ce conţin un mix de ingrediente bune (şi protecţia solară zilnică) este cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru sănătatea şi aspectul pielii tale!

Peptidul Warton Jelly Peptide P 199

Oferă transportul moleculelor de semnalizare și nutrienților în celule, cu îndepărtarea ulterioară a produselor din funcțiile lor vitale. Optimizează procesele trofice, încetinește procesul de îmbătrânire și crește rezistența celulelor epidermice la factorii agresivi externi. Acesta mai promovează proliferarea celulelor epiteliale. Factorul de creștere epidermal – unul dintre cei mai activi „proliferatori” dintre toți factorii de creștere ai polipeptidei cunoscuți. Încetinește procesele de îmbătrânire ale pielii. Crește microcirculația, activitatea celulelor, sinteza acidului hialuronic și propriul său colagen. Activează procesele de reparare a pielii. Este un agent puternic antiinflamator.

Carotinoidul Fucoxanthin F 199

Primul aditiv biologic anti-vârstă de orientare epigenetică pentru administrare orală, în care cauzele îmbătrânirii prematură sunt luate în considerare cât se poate de precis și substanțele active unice sunt selectate pentru a „curăța” celulele pielii din interior. Procesul de îmbătrânire prematură a corpului se datorează daunelor cauzate de factorii de mediu agresivi, cum ar fi stresul, ecologia proastă, fumatul, expunerea excesivă la soare și radiațiile ultraviolete dăunătoare. Ca urmare, metabolismul și energia sunt perturbate în organism, care este însoțită și de acumularea așa-numitelor „radicali liberi”. Aceștia sunt atomi instabili și compuși care acționează ca oxidanți agresivi și care dăunează structurilor vitale ale corpului.

O combinație unică de ingrediente active (cei mai puternici antioxidanți naturali, carotenoide fucoxanthin (F199 Fucoxanthin), licopen și extract de semințe de struguri), s-a dovedit a îmbunătăți biochimia celulelor și crește viabilitatea lor și protejează celulele de la daune, de factori de mediu agresivi, astfel prevenind în mod corespunzător îmbătrânirea prematură.

Epigenetica, este de fapt, știința viitorului în dermatologie moderne și cosmetologie, studiind impactul factorilor externi asupra activității genelor și care permite utilizarea unor procese unice de regenerare a pielii profunde la nivelul genei.

Despre procedura numită „biorevitalizarea feței” toate femeile moderne au auzit, dar nu toată lumea a experimentat-o. Unul dintre motive este lipsa de conștientizare, precum și o mulțime de informații contradictorii cu privire la eficacitatea și posibila atingere a tehnicii. Luați în considerare toate cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre biorevitalizarea unei persoane și alegeți să acționați cu ceea ce vi se potrivește cu adevărat și de ce aveți nevoie!

Text: Mocanu Valeria