Cele mai sexy femei după Victoria’s Secret

În fiecare an se realizează un top de 10 cele mai sexy femei din lume, iar noi vă propunem  să vedeți ce femei în acest an au fost demne de titlul de cea mai sexy după părerea Victoria Secret. Așa cum sa întâmplat în top zece nu au fost incluse celebrități care abuzează de sexualitatea lor și răspândesc fotografii prea îndrăznețe pe rețelele sociale. O femeie cu adevărat frumoasă este frumoasă, îmbrăcată în blugi și tricou. De asemenea, în rating nu au fost incluse fetele care sunt îngerii din Victoria Secret.

  1. Cea mai sexy amatoare de risc a fost recunoscută model american Kylie Jenner, pentru participarea la reality show-ul familiei Kardashian
  2. Cel mai sexy păr este al Oliviei Munn, o actriță americană aceasta fiind model al revistei Maxim.
  3. Pentru cele mai sexy picioare a fost apreciată Julianne Hough. De altfel, Julianne este și dansatoare profesionistă.
  4. Priyanka Chopra – are ce mai sexy privire. Se pare că acest lucru a influențat nespus în 2000 când a câștigat prestigiosul concurs Miss World.
  5. Nominalizare cea mai sexy descoperire a anului îi aparține lui Keke Palmer. Astăzi Keke a jucat în peste 20 de filme și a lansat 3 albume ale cântecelor sale.
  6. Cea mai sexy fată în bikini, în opinia echipei Victoria Secret este Haley Baldwin. Apropo, Haley este fiica celebrului actor Stephen Baldwin.
  7. Demi Lovato cea mai sexy cântăreață și actriță a anului. Demi este o actriță, cântăreață și compozitor.
  8. Cea mai sexy ținută la un recent covor roșu a fost cea a Selenei Gomez. Selena a participat de multe ori la acest eveniment.
  9. Iar, cel mai sexy simț al umorului îl are Rashida Jones.
  10. Cele mai sexy buze le are cântăreața și compozitoarea britanică Ellie Goulding.

Și, în final, cea mai important desemnare este  “Sexy Forever” care a mers la Jennifer Lopez.

Facebook Comments

Post a comment