Coada de cal se numără printre cele mai populare coafuri, în rândul vedetelor de la Hollywood!

Coada de cal se numără printre cele mai populare coafuri, fiind atât de practică și comfortabilă.Mai mult decât atât, este varianta perfectă pentru a masca un păr care și-a pierdut din volum sau nu mai arată atât de bine după spălare.

Celebrul ponytail este preferat de tot mai multe vedete care ne demonstrează că avem o mulțime de variante din care să alegem pentru a da un plus de efect acestei coafuri banale. Apelează la un truc glam dacă vrei să dai un aer sofisticat cozii tale: doar înfășoară o șuviță de păr în jurul elasticului pe care l-ai folosit și coafura este gata.

Katie Holmes. Fă-ți o cărare într-o parte, după care aranjează părul strâns într-o coadă laterală, netezindu-l bine cu gel sau cu ceară.

Keira Knightley. Adaugă un plus de feminitate coafurii tale împletind părul lejer și adăugând un accesoriu prețios.

Jennifer Aniston. Ca detaliu final, poți adăuga o panglică într-o culoare potrivită ținutei pe care o porți Joacă-te cu ea așa cum îți place: o poți înfășura în jurul cozii, poți face o fundă sau poți să o lași pur și simplu liberă așa cum a ales Jennifer.

Jessica Chastain. Te enervezi atunci când părul îți iese din împletitură? Nu îți face griji, poți transorma asta într-o coafură foarte chic, precum cea a Jessicăi. Trage ușor șuvițe din coadă până ce aceasta va ajunge aproape desfăcută.

Chrissy Teigen. Cât mai multe șuvițe rebele, bucle lejere și puțin volum în partea din față vor face din această coafură una potrivită și pentru un eveniment elegant, așa cum ne demonstrează Chrissy Teigen.

Maria Menounos. Inspiră-te din prezentarea de primăvară-vară Valentino – folosind elastice discrete, recreează această coadă segmentată, foarte modernă.

Emmy Rossum. Transformă o coadă simplă într-o coafură cât se poate de elegantă – aranjează-ți parul într-un coc stil chignon precum Emmy. Te poți folosi de un burețel special pentru cocuri pentru a-ți fi mai ușor și pentru a obșine un look mai ordonat.

Dianna Agron. Această coadă joasă poate fi ușor adaptată pentru a fi purtată atât la birou, cât și la o petrecere. Tot ce trebuie să faci pentru a îi da un plus de efect este să îl tapezi puțin la rădăcină pentru a adăuga puțin volum.

Chanel Iman. O coadă simplă, ordonată și atent stilizată poate fi accesorizată cu niște cercei statement și un machiaj pe măsură.

Facebook Comments

Post a comment