Colecția Buro 24/7: Ruban toamnă-iarnă 2016

Colecția realizată de surorile Ruban, pare că devine din sezon în sezon tot mai complicată. Hainele făcute din organza devin tot mai voluminoase, iar florile sunt înșurubate tot mai puternic. Dar, în noul sezon, designerii au decis să facă, se pare un pas înapoi , sau mai degrabă într-o altă direcție.
Mai puțin nu este întotdeauna mai rău,desi urmăream cu interes ce vor realiza din organza Julia și Alice Ruban. Modul în care aceștea aveau să pună pe spumă pentru a surprinde publicul cu experiență. Oamenii sunt deja obișnuiți cu o astfel de frumusețe, așa că le-ar fi dificil să-i  uimească.

BOY_0909 - копия BOY_0798 - копия

Surorile au refuzat la complexitatea modelelor precendente. Cel puțin a redus din volum , acest fapt este vizibil în comparație cu lucrurile din sezonul trecut. Atunci cînd o croitoreasă a petrecut 100 de ore la domiciliu pentru a realiza o rochie complicată, dar deosebită. Desigur, fiecare haină necesită timp și muncă,de altfel acestea au devenit pur și simplu mai modeste. Un rol important în colecția de dantelă îl au benzile care sunt stratificate pe partea de sus, acestea nu creează un volum suplimentar, ci formează petale translucide. Designerii realizează formele voluminoase numai cu ajutorul împletiturilor foarte strâns. Pentru a le aplica pe corsaj se face după o anumită schemă atunci cînd se pun pe rochii, fuste și paltoane. Aceste împletituri vor cădea cu siguranță din motivele voluminoase, cu toate acestea nu se produce nici un sentiment de congestie.
IMG_9285

0_IMG_8795 - копия IMG_8110 - копия IMG_8939

” Gravitatea ” –acuarela printată este cea care echilibrează cu ușurința împletiturile , a caror eroine echipa Ruban este comparată cu regina ” Alice în Țara Minunilor “. Femeile translucide apar pe scena prezentărilor în care își reflectă trecutul lor rebel .

Facebook Comments

Post a comment