CoverStory – Olga Crîșmaru, interpretă și designer vestimentar: “Prin dorință și perseverență voi ajunge acolo unde îmi doresc”

Femeia modernă, femeia secolului XXI este activă, implicată în diverse domenii, sigură pe ea și încrezută în propriile puteri. Olga Crîșmaru este interpreta autohtonă care de curând a devenit și designer vestimentar, creează ceea ce-i place și ce o reprezintă, iar comoditatea și calitatea produsului îi reprezintă cu desăvârșire colecția.

Cum a început pasiunea față de designul vestimentar?

Ideea de a deveni designer vestimentar mi-a venit mai mult de un an în urmă, am urmat cursurile, mai apoi am înțeles că vreau să creez ceva, un brand pe care în viitor să-l cunoască orice femeie. Treptele acestui drum lung abia începe acum și pot spune sincer că oamenii care au aflat despre pasiunea mea față de designul vestimentar m-au susținut și mi-au spus că abia așteaptă să  poarte ceva frumos, comod și de calitate.

În colecția pe care o pregătești ții cont mai mult de tendințe sau de ceea ce te inspiră?
Întotdeauna am ținut cont de tendințe, de multe ori inspirația vine chiar după ce le urmăresc, iar alteori atunci când merg să aleg stofele.

Există un element definitoriu regăsit în coleția care-ți poartă semnătura?

Un element definitoriu ar fi frumusețea regăsită prin eleganță și calitate.

Cum ai descrie stilul vestimentar pe care îți dorești să-l promovezi în moda actuală?

Stilul pe care îl port eu și chiar îmi doresc ca în fiecare colecție să se regăsească, este Fashion-casual, ceva deosebit, fiind în aceleași timp și comod.

Care ar fi avantajele și dezavantajele pentru industria modei din Republica Moldova?

În Moldova sânt foarte multe minusuri în ceea ce privește industria modei, începând cu stofe și sfârșind cu critica celor din jur, nemaivorbind de susținere. Cu toate acestea cred că prin dorință și perseverență voi ajunge acolo unde îmi doresc.

Care sunt cele mai importante proiecte pe care Olga Crîșmaru le pregătește?

Precum dorințele sunt multe ar fi și multe proiecte, mai este o surpriză la prezentarea colecției, mă refer la o piesa nouă care va fi din albumul meu cu un videoclip. Ceea ce ține de designer vestimentar în vară pregătesc o colecției extraordinară, nu dezvălui mai mult decât că stofa va fi adusă din Dubai, așa că fetele vor fi mulțumite.

Ai un motto care te definește?

Cu siguranța sânt mai multe motto-uri, dar unul întotdeauna este cu mine “Ești ceea ce construiești”.

Dispui și de o colecție vestimentară semnată CHRIS MAROO, ce te-a inspirat să creezi  această colecție de haine  ?

Întotdeauna am pus în prim plan vestimentația, iar unde nu aș merge  încerc să asortez cât mai bine hainele și desigur să îmi mențin stilul meu personal. Pot spune că sunt o femeie fericită sufletește, care iubește și frumosul, dar și calitatea.  Nu vreau să pierd din modestie, dar sunt copleșită mereu cu o mulțime de complimente despre un look impecabil și un stil desăvârșit pe care îl abordez. Mulți mă întrebau de ce să nu încerci să faci și alte femei fericite, să le oferi sfaturi despre stil și viață. Și astfel am luat decizia de a reda frumosul și armonia prin vestimentație.

Ce face această colecție să fie deosebită?

Alături de noțiunea de frumos și calitate, am adăugat și comoditatea ce întotdeauna trebuie să persiste într-un look. Prima colecție care va apărea în câteva exemplare va fi de Toamnă – Iarnă. Aceasta va fi însoțită de texturi, culori și imprimeuri potrivite acestui sezon. La fel ținutele vor fi completate de accesorii,  care vor fi “sculptate” de către surioara mea care mereu mă inspiră și care este un maestru în crearea unor bijuteriilor fenomenale, care cu siguranță vor fi tuturor pe plac!

 

Facebook Comments

Post a comment